(VIDEO) OPET TANDEM SA PIPENOM: Toni Kukoč ponovo u Bulsima

Povratak u Čikago

(VIDEO) OPET TANDEM SA PIPENOM: Toni Kukoč ponovo u Bulsima

Košarka -
Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac, koji je sa Čikagom osvojio tri trofeja u NBA, postao je savetnik predsednika kluba Majkla Rejnsdorfa

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Toni Kukoč, koji je sa Čikagom osvojio tri trofeja u NBA, postao je savetnik predsednika kluba Majkla Rejnsdorfa.Jedan od zadataka Kukoča će mu biti i da promoviše Bulse u svetu.

"Samo nekoliko minuta je dovoljno biti uz Tonija da bi cenio njegovu ličnost, strast i profesionalizam i prepoznao doprinos koji će pružiti našoj ekipi u novoj ulozi. Toni će raditi širom organizacije i imaće različite uloge. Svojim iskustvom će doneti vrednost, bez obzira da li će to biti u vezi sa stranim igračima u našoj ekipi ili prilikom objašnjavanja našim partnerima i navijačima šta to znači biti uz Bulse. Toni će biti naš snažni predstavnik", rekao je Rejnsdorf.

Kukoč je za Bulse igrao od 1993. do 2000. godine uz legendarne igrače Majkla Džordana i Skotija Pipena.

"Uzbuđenje i čast je opet biti deo ekipe koja je definisala moju igračku karijeru u SAD. Bulsi su postali moja porodica i stvarno se radujem budućnosti", rekao je Kukoč.

Na novom poslu Kukoč će se pridružiti Pipenu koji je savetnik predsednika kluba od 31. oktobra 2012. godine.

Hrvat je u NBA proveo 13 sezona, od kojih sedam u Bulsima, a 1996. godine je proglašen za najboljeg šestog igrača lige. Od 1996. do 1998. osvojio je tri NBA prstena.

http://www.youtube.com/watch?v=6nIk9XiHrMI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track