PORODIČNE VEZE: FSS plaća stipendiju Toletovom sinovcu?
Foto: Aleksand

Optužbe sindikat Nezavisnost obelodanio

PORODIČNE VEZE: FSS plaća stipendiju Toletovom sinovcu?

Fudbal -
Prvi čovek srpskog fudbala u Sportskom centru u Staroj Pazovi zaposlio i sestrića, koji je bio član instruktorske službe saveza

Sinovac predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića dobio je stipendiju za školovanje u Cirihu, a da pritom ostaje nejasno na kom javnom konkursu je odlučeno da se baš njemu dodeli taj novac.Ovu priču na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici objavio je Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost, a u javnost je procurila i informacija da je prvi čovek srpskog fudbala zaposlio i drugog člana svoje najuže porodice. U pitanju je njegov bratanac koji je bio član instruktorske komisije Fudbalskog saveza Srbije.Školovanje u Cirihu- Dobili smo informaciju da je sinovac predsednika Fudbalskog saveza Srbije gospodina Tomislava Karadžića, stipendista FSS za školovanje u Cirihu. Bilo bi lepo da nam gospodin Karadžić objasni na kom javnom konkursu i na koji način je baš njegov sinovac dobio stipendiju. Ukoliko su ove informacije netačne, upućujemo iskreno izvinjenje - stoji na zvaničnoj Fejsbuk stranici Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.A igrači gladniU toku jučerašnjeg dana u tom sindikatu kažu da su uspeli da provere da su pomenute informacije tačne, zbog čega su se sinoć kasno ponovo oglasili na društvenoj mreži, optužujući predsednika Fudbalskog saveza Srbije za nepotizam.- Koliko još Tomislav Karadžić treba da zaposli svojih bliskih rođaka u Fudbalski savez Srbije da bi zadovoljio svoje rodbinske prohteve?! A igrači ne primaju plate po 10 meseci, štrajkuju, gladuju. Verovatno i ovi njegovi rođaci ne primaju plate na vreme - napisali su iz ovog sindikata.

Sindikat:  Na kom  javnom  konkursu i na koji način je baš on dobio stipendiju
Sindikat: Na kom javnom konkursu i na koji način je baš on dobio stipendiju

Još nepravilnostiMULJANJE I SA ARBITRAŽNIM SUDOMPored optužbi da je predsednik Saveza mimo propisa zaposlio članove svoje najuže rodbine, Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost izneo je još nekoliko podataka o nakaradnim radnjama u Fudbalskom savezu Srbije.- Bilo bi lepo da nam FSS objasni kako je bivši načelnik službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) Svetislav Ðurović postao arbitar i zamenik predsednika Arbitražnog suda FSS, a u isto vreme obavlja funkciju člana Komisije za licenciranje klubova? Po osnovu pravilnika o radu Arbitražnog suda, član 5, stav 4, članovi FSS ne mogu biti birani za arbitre - stoji u statusu ovog sindikata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track