MOGUĆI PRELAZAK: Ušketov mali ide u Zvezdu?!
Foto: FK Čukarički

Vanja Vučićević želja crveno-belih

MOGUĆI PRELAZAK: Ušketov mali ide u Zvezdu?!

Fudbal -
Ne bih imao ništa protiv da moj sin zaigra na Marakani, punoletan je i razmišlja svojom glavom, poručio Nebojša Vučićević

Vanja Vučićević, sin legendarnog fudbalera Partizana Nebojše Ušketa Vučićevića, velika je želja čelnika Crvene zvezde!Mladi Vučićević ponikao je u OFK Beogradu, a poslednjih godina igrao je za mlađe kategorije Čukaričkog. Zbog nesuglasica sa čelnicima „brđana“, koji mu nisu ponudili profesionalni ugovor, korpulentni centarfor je odlučio da ovog leta napusti klub. Mladi napadač, koji izgledom podseća na Zlatana Ibrahimovića pošto je visok 190 centimetara, mogao bi u Crvenu zvezdu da dođe kao slobodan igrač. Prvi je strelac omladinske lige Srbije, gde je na 19 utakmica dao 16 golova. Čelnici Zvezde smatraju da bi bio idealan partner Luki Adžiću i Luki Iliću, klasićima iz reprezentacije.Vanja Vučićević nedavno je napunio 18 godina, a jednom prilikom je izjavio da kao sin legende Partizana ne bi imao ni najmanji problem da pređe u Crvenu zvezdu, posebno što nikada nije igrao za crno-bele. Kurir je zato stupio u kontakt sa popularnim Ušketom.- Nemam pojma da moj sin treba da pređe u Crvenu zvezdu! Zatekli ste me u inostranstvu, baš sam zbog Vanje bio nekoliko dana van Srbije - rekao je Vučićević senior.Nebojša Vučićević, koji je za Partizan igrao pet godina i upisao 140 utakmica, ne bi imao ništa protiv da njegov sin obuče dres Crvene zvezde.- Nema veze to što sam ja igrao za Partizan! Vanja ima 18 godina, zreo je i razmišlja svojom glavom. Ako ga Zvezda hoće, a on želi da ide, nemam nikakav problem. Uvek će imati moju podršku. Drago mi je ako je istina da se Crvena zvezda interesuje za njega.Kurir saznaje da mladog igrača traže u Evropi.- Znam da mog sina traže mnogi klubovi iz inostranstva. Trener Brondbija dolazio je u Beograd samo zbog njega, a ima ponude i još nekoliko stranih klubova - zaključio je Nebojša Vučićević.

Probio ledMALI ČAVA BIO PRVIUkoliko Vanja Vučićević na leto potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom, neće biti prvi potomak nekog igrača Partizana koji je obukao crveno-beli dres. Naime, Miloš Dimitrijević, sin legende crno-belih Zorana Čave Dimitrijevića, igrao je za tim s Marakane dve godine. U Zvezdu je došao iz Rada na izričit zahtev tadašnjeg trenera Roberta Prosinečkog i ostavio solidan utisak. Kada je dolazio u Ljutice Bogdana, rekao je da je fudbalski odrastao u Francuskoj i da nije dete Partizana, za koji nikada nije igrao.

Lukićeva željaGROBARI SPREČILI ŠĆEPOVIĆACrvena zvezda je pre Miloša Dimitrijevića želela još jednog sina igrača Partizana. Naime, Stefan Šćepović, stariji sin Slađana Šćepovića, sve se dogovorio s tadašnjim predsednikom crveno-belih Vladanom Lukićem, sa kojim je sarađivao u Sopotu. Ipak, transfer je stopirala porodica Šćepović pošto navijači Partizana nisu s odobravanjem gledali na ovakav scenario. Kasnije je jednu sezonu proveo u Partizanu, ali se nije proslavio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track