Srpska zastava i na londonskim zgradama

Dočekani kraljevi Evrope

Srpska zastava i na londonskim zgradama

Fudbal -
Najvredniji pehar “šetao” je iz ruke u ruku “plavaca” koji su osvajanjem istog učinili da i London postane još jedna evropska prestonica sa trofejem Lige šampiona
1 / 9

LONDON - Navijači Čelsija, na hiljade njih raspoređeni po londonskim kvartovima, pozdravili su nove prvake Evrope. Drogba, Ivanović, Čeh i društvo su u specijalno dekorisanom “otvorenom” autobusu defilovali ulicama zapadnog dela engleske prestonice, počevši od “Stamford Bridža”, odakle su krenuli u trijumfalni krug kroz masu oduševljenih fanova. Plavi autobus sa junacima iz Minhena posle pola sata lagane vožnje zaustavio se na širokoj zelenoj površini, prostoru gde je nekada davno Fulam igrao svoje utakmice. Tamo su fudbaleri Čelsija otpozdravljali okupljenim navijačima, a onda nastavili put i završili ga blizu Parsons Grin parka, u Fulamu.

Tokom proslave najvredniji pehar “šetao” je iz ruke u ruku “plavaca” koji su osvajanjem istog učinili da i London postane još jedna evropska prestonica sa trofejem Lige šampiona. Među mnogobrojnim zastavama, uglavnom onih u bojama Čelsija, primećena je i jedna srpska trobojka, okačena o prozor obližnje zgrade, odakle su, pretpostavljamo naši ljudi, pratili feštu i pogledom tražili Branislava Ivanovića, još jednog srpskog fudbalera koji se popeo na krov Evrope.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track