Simone bolja od Larise!

E, to je navijačica

Simone bolja od Larise!

Fudbal -
Muza fudbalskog kluba Koritiba iz Brazila Simone Feski jedna od najseksepilnijih žena na svetu

Samo za muške oči.Brazilsko prvenstvo tek što je počelo, a glavni adut tamošnjeg prvoligaša Koritibe nije ni centarfor, ni veznjak, ni golman - već ribetina! Ne ona prava, naravno, već prelepa Brazilka Simone Feski, koja je zaštitno lice i najpoznatija navijačica kluba iz istoimenog grada.

Koritiba je samo jednom bila šampion Brazila, a uz ovakav „kadar“ fudbaleri zeleno-crnih imaće još veću motivaciju da se domognu šampionske titule. Simone, koja slovi za jednu od najseksepilnijih žena sveta, priznaje da bi tada bila van sebe od sreće i da bi uradila baš sve da njeni ljubimci ponove uspeh iz 1985. godine.

Mnogi kažu da je mnogo zgodnija od svoje rivalke, Paragvajke Larise Rikelme, koja je već postigla svetsku slavu. Međutim, ako ovako nastavi, Simone Feski uskoro može da se nada da će svrgnuti s trona prsatu Larisu. Živi bili pa videli.

Larisa dolazi u Evropu

Iako je njen Paragvaj daleko od Evrope, Larisa Rikelme zagreva se za naredno veliko takmičenje, a to je EP u Ukrajini i Poljskoj. Izgleda da joj je potrebna stalna akcija, tako da vreme između svetskih prvenstava i Kope Amerike želi da popuni na njoj svojstven način, navijanjem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track