MITROVIĆ POSLAO PORUKU BEJLU: Gotov si!
Foto: Profimedia

Kurirov skener: Učinak muslinovih „orlova“ tokom vikenda

MITROVIĆ POSLAO PORUKU BEJLU: Gotov si!

Fudbal -

Srpski napadač ponovo postigao dva gola za Njukasl, ukupno četiri za pet dana, čime je obradovao selektora pred kvalifikacioni meč s Velsom 12. novembra

Aleksandar Mitrović je i minulog vikenda bio najbolji srpski fudbaler u Evropi. S dva njegova gola Njukasl je pobedio Preston u engleskoj Premijer ligi, a on je dokazao da je u formi pred kvalifikacionu utakmicu reprezentacije Srbije s Velsom u Kardifu 12. novembra.

Mitrogol je u poslednjih pet dana dao ukupno četiri gola, što posebno raduje selektora Slavoljuba Muslina, ali ne i Gereta Bejla, koji s Velsom uskoro dočekuje „orlove“.- Ostvarili smo veoma dobar rezultat i ponovo osvojili tri boda. Dao sam dva gola i zaista se osećam srećno. Bio sam raspoložen za igru, ali ne želim sebe da opterećujem golovima i da se ističem u prvi plan. Najbitnije je da igramo timski i da smo u seriji uspeha. Znamo da će uvek neko da iskoči ako igramo timski i kao kolektiv. Danas sam to bio ja, drugi put će biti neko drugi - poručio je Mitrović posle briljantne igre.

U ponedeljak je zablistao i Adem Ljajić. Prelepim golom je doneo bod Torinu u Udinama - 2:2.

Ljajić je u seriji, jer je u prethodne tri utakmice dao tri gola za "bikove". Ipak, selektor Slavoljub Muslin ga nije uvrstio na spisak reprezentativaca za utakmicu sa Velsom.

Za razliku od Mitrovića i Ljajića, ostali srpski fudbaleri nisu imali zapažene uloge u svojim klubovima minulog vikenda, a posebno u oči upada da je najskuplji srpski fudbaler u istoriji Nikola Maksimović grejao klupu Napolija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track