PLAŠI RIVALE: Čuvajte se, stiže Nole!
Foto: Instagram

Đoković spreman za spektakl u Parizu

PLAŠI RIVALE: Čuvajte se, stiže Nole!

Tenis -

Najbolji teniser sveta sutra izlazi na teren, dok će danas, kao i svakog 31. oktobra, poslati jezivu poruku fanovima, ovoga puta bez trenera Borisa Bekera

Novak Đoković svake godine obeležava Noć veštica, a nema sumnje da će se srpski teniser i večeras prerušiti u Drakulu ili nešto slično. Dok čekamo najnovije fotografije iz Pariza, valja istaći da Nole sutra startuje na prestižnom mastersu u Gradu svetlosti.

Kao prebijen... Naš as na maskenbalu
Kao prebijen... Naš as na maskenbalu

Turnir u Francuskoj počinje danas, a prvi reket sveta propustiće prvo kolo, dok će se u drugom sastati s boljim iz duela između Nikolasa Almagra i Žila Milera. Prvi put posle više godina Nole u svom boksu neće imati podršku trenera Borisa Bekera i Marjana Vajde. Još nema govora o smeni, ali je svakako nastupila priprema terena za nove ljude u Đokovićevom timu. O našem asu u Parizu vodiće računa Španac Pepe Imaz, kao i njegov brat Marko Đoković, kondicioni trener Gebhard Grič i fizio Lukaš Benet.- Ništa nije gotovo. Predstoje mi dva velika turnira, u Parizu i Londonu. Pokušaću da se što bolje pripremim za finiš sezone u zatvorenom, gde sam u poslednjih nekoliko godina igrao prilično dobro. Pokušaću da budem bolji nego u poslednje vreme - rekao je Đoković.

Oduševili sve u 2015... Nole sa timom
Oduševili sve u 2015... Nole sa timom

Inače, Imaz trenira u Marbelji, gde je Nole bio poslednjih dana i trenirao s njim za predstojeća dva turnira u Parizu i Londonu. Španski trener je pobornik holističkog pristupa životu (humani način), na čemu insistira u poslednje vreme i prvi reket sveta.Novak Đoković je četiri puta osvajao masters u glavnom gradu Francuske 2009, 2013, 2014, 2015. i nikada nije izgubio finale u Bersiju, gde se igra ovaj turnir.

Nije samI LAJOVIĆ U PARIZUSrpski teniser Dušan Lajović plasirao se u glavni žreb mastersa u Parizu pošto je danas u poslednjem kolu kvalifikacija savladao Maleka Žazirija iz Tunisa 6:3, 6:4. Meč je trajao 75 minuta, a Lajović se u glavnom žrebu poslednjeg mastersa u sezoni pridružio Novaku Đokoviću i Viktoru Troickom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track