RASTAJU SE NAKON DUGOGODIŠNJEG BRAKA: Lala se razvodi!
Foto: Damir Dervišagić

Kraj

RASTAJU SE NAKON DUGOGODIŠNJEG BRAKA: Lala se razvodi!

Fudbal -

Selektor mlade reprezentacije Srbije i trener Čukaričkog Nenad Lalatović i Iva, ćerka biznismena Milije Babovića, shvatili su da ne mogu zajedno, ali ostaju prijatelji

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović, koji obavlja i funkciju selektora mlade reprezentacije Srbije, posle punih 11 godina braka razvodi se od svoje supruge Ive, ćerke poznatog biznismena Milije Babovića.Prema informacijama do kojih je došao Kurir, par koji se venčao 2006. već je podneo papire za razvod, ali će njih dvoje i dalje ostati u dobrim odnosima i zajedno brinuti o svoje troje dece. Upravo zbog njih, Iva i Nenad su odlučili da ne bude duge brakorazvodne parnice i prepucavanja preko novina, već sve rade sporazumno.

- Shvatili su da među njima više ne postoji ista ljubav, da nisu više jedno za drugo. Seli su, razgovarali kao odrasli ljudi i odlučili da je razlaz najbolje rešenje. Papire za razvod su nedavno predali, ali i dalje će ostati u dobrim odnosima. Iva i Nenad imaju troje divne dece i zajedno će brinuti o njima - kaže izvor Kurira, koji je jako dobro upućen u tu situaciju.Iz zajedničkog života imaju ćerku Inu i sinove Marka i Vanju.Kurir je juče pokušao da kontaktira Lalatovića, ali se on do zaključenja ovog broja nije javio na naše pozive.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track