Baloteli: Golovi za usvojiteljku Silviju

Krenulo mu

Baloteli: Golovi za usvojiteljku Silviju

Fudbal -
Kada je Mario postao slavan fudbaler, njegovi pravi roditelji su se iznenada pojavili, a on ih je optužio da samo jure za novcem

Tamnoputi italijanski reprezentativac, Mario Baloteli je bio Supermario u polufinalu Evropskog fudbalskog prvenstva u fudbalu i postigao dva pogotka za pobedu protiv Nemačke (2:1). Golove kojima je uveo Italiju u finale posvetio je usvojiteljki Silviji.

"Najbolji momenat večeri? To je kada sam ideo svoju mamu na tribini. Rekao sam joj da sam golove posvetio njoj" rekao je tamnoputi italijanski reprezentativac. Baloteli je mislio na Silviju Baloteli koja ga je usvojila sa mužem Frančeskom kada su mu bile dve godine.

Mario Baloteli, rođen je u Palermu na Siciliji, kao Mario Barvua, a roditelji Tomas i Rouz su bili emigranti iz Gane. Još kao dete je imao velikih zdravstvenih problema sa crevima, koji su rešeni nizom operacija. Zbog teške životne situacije i više nego skromnih uslova, Tomas i Rouz su potražili pomoć, jer nisu mogli adekvatno da se brinu o Mariju i on je sa tri godine dat na izdržavanje porodici Baloteli.

Njegovi staratelji Frančesko i Silvija su brinuli o njemu i omogućili mu da ima relativno bezbrižno detinjstvo. Kada je Mario postao slavan fudbaler, njegovi pravi roditelji su se iznenada pojavili, a on ih je optužio da samo jure za novcem.

Prema zakonu, on je morao da sačeka svoj 18. rođendan kako bi zatražio italijansko državljanstvo, jer zapravo nije bio usvojen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track