Pešić raskida ugovor sa Zvezdom?

Zaplet na Kališu

Pešić raskida ugovor sa Zvezdom?

Košarka -
Trener košarkaša Cvene zvezde Beograd Svetislav Pešić zatražio je od arbitražne komisije FIBA da mu omogući raskid ugovora sa tim klubom,

Trener košarkaša Cvene zvezde Beograd Svetislav Pešić zatražio je od arbitražne komisije FIBA da mu omogući raskid ugovora sa tim klubom, piše jedan beogradski sportski mediji, koji su .Oni su potvrdu te vesti dobili od "nekoliko dobro obaveštenih menadžerskih krugova", ali se ne navodi razlog takvog postupka iskusnog trenera.Tužba je navodno stigla u FIBA pre nedelju dana. Spekuliše se da je Pešić već u pregovorima sa Cedevitom, ali je on to demantovao u izjavi pre nekoliko dana.

Svetislav Pešić, koji je od marta selektor reprezentacije Nemačke je posle završetka finalne serije plej ofa najavio da će razmisliti o novoj sezoni kada se odmori, a predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović da će trener ostati na klupi i sledeće sezone.

Crvenu zvezdu, koja je dobila pozivnicu za nastup u Evrokupu i navodno obezbedila znatno veći budžet od prošlogodišnjeg, ranije je napustio reprezentativac Srbije Nemanja Nedović.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović bi danas trebalo da održi konferenciju za medije na kojoj će govoriti i o statusu Svetislava Pešića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track