UNIVERZALAC SPARTAKA NAJVEĆA ŽELJA TRENERA I UPRAVE PARTIZANA: Ivanović stiže posle Božića
Foto: Partizan.rs

PRVO POJAČANJE

UNIVERZALAC SPARTAKA NAJVEĆA ŽELJA TRENERA I UPRAVE PARTIZANA: Ivanović stiže posle Božića

Fudbal -

SLEDE PREGOVORI Pričali smo sa ljudima iz Humske, videćemo se opet posle praznika, otkrio predsednik Subotičana Zoran Simović

Đorđe Ivanović je vrlo blizu dolaska u Partizan, saznaje Kurir.

Prelazni rok još nije zvanično ni počeo, a Partizan već sada može reći da je u 2018. godini zakoračio sa ekipom kraćom za četiri člana. Petar Đuričković se preselio u grčki Ksanti, Alen Stevanović je pojačao japanski Šonan Belmare, Mohamed el Monir Orlando siti (SAD), a Filip Kljajić braniće na pozajmicu u Platanijasu (Grčka).

Pravi odlasci se tek spremaju budući da Leandre Tavamba i Marko Janković biraju ponude iz Evrope, pa se nameće pitanje ko će pojačati Partizan pre nastavka trke sa Crvenom zvezdom i istorijskog meča sa Viktorijom Plzenj u šesnaestini finala Lige Evrope. U opticaju je povratak Raće Petrovića, Nikole Aksentijevića, Dejana Dražića...

Na prvom mestu među potencijalnim pojačanjima je Đorđe Ivanović iz Spartaka, za čiji transfer predsednik subotičkog kluba Zoran Simović kaže da će biti odlučen nakon Božića.

- Ivanović zanima mnoge klubove, između ostalih i Partizan. Pročitao sam njegovu želju da pređe među crno-bele, pa čak i ja mislim da bi to bila dobra ideja za dalji njegov razvoj. Videćemo, međutim, kako će se ta priča dalje odvijati. Pre Nove godine smo nešto malo pričali sa ljudima iz Partizana, ali ne bih mogao to da nazovem zvaničnim kontaktom. Dogovor je da se nađemo posle praznika i počnemo sa ozbiljnim pregovorima - rekao je Simović za Kurir.

foto: Saša Pavlić

Pregovori sa Seltom

TRAŽI SE CENA ZA DRAŽIĆA

Od svih povratnika jedino Aksentijević ne bi imao status pozajmljenog igrača, ali samo se Dražić može pojaviti na prozivci kod trenera Miroslava Đukića jer i Selti bi odgovaralo da im se igrač tokom proleća razigrava u jačem takmičenju od onog gde nastupa njihov B tim. S druge strane, crno-beli će insistirati da dobiju pravo otkupa njegovog ugovora, što će svakako komplikovati pregovore dva kluba. Dražić je doveden iz OFK Beograda za oko miliona evra.

Kurir / D. P.

Foto: www.partizan.rs, Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT! DA LI JE NA POMOLU „SAGA O ODLASKU BOAČIJA“?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track