Zvezda uz dva penala pobedila Koper
Foto: KURIR

konačno

Zvezda uz dva penala pobedila Koper

Fudbal -
Posle remija sa Domžalama, crveno-beli su doživeli dva poraza, od Olimpije (0:3) i slovenačkog drugoligaša Krškog (1:2), s toga je ovo bila poslednja prilika za popravljanje utiska pred povratak u Beograd

KOPAR - Konačno pobeda. U poslednjem meču na pripremema u Sloveniji fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da pobede tamošnjeg prvoligaša Koper sa 2:0. I to zahvaljujući golovima Filipa Kasalice u 30. i Miloša Dimitrijevića iz jedanaesterca u 79. minutu.

Posle remija sa Domžalama, crveno-beli su doživeli dva poraza, od Olimpije (0:3) i slovenačkog drugoligaša Krškog (1:2), s toga je ovo bila poslednja prilika za popravljanje utiska pred povratak u Beograd. Prosinečki je odlučio da startnu postavu čine Bajković, Mikić, Maksimović, Krneta, Mladenović, Milivojević, Dimitrijević, Evandro, Lazović, Milunović i Kasalica.

Pored postignuta dva pogotka, Crvena zvezda je imala priliku da susret završi ubedljivijom prednošću, kada je Kasalica je u 17. minutu uspeo da natera sudiju da pokaže na belu tačku jer je oboren posle centaršuta Mikića. Odgovornost je preuzeo Darko Lazović, a njegov šut golman Hasić uspeo je da pročita i sačuva svoju mrežu.

Igrao se 30. minut, kada je Lazović izveo korner, lopta je pala u sredinu kaznenog prostora, a prvi do nje stigao je Kasalica i poslao je u mrežu.

Jedanaest minuta pre kraja po drugi put je dosuđen jedanaesterac za crveno-bele, a ovoga puta za uspešnu realizaciju pobrinuo se Miloš Dimitrijević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track