PRIJOVIĆ: Učinićemo sve da pobedimo Nigeriju!
Foto: Dado Đilas

Optimista

PRIJOVIĆ: Učinićemo sve da pobedimo Nigeriju!

Fudbal -

Fudbalski reprezentativci Srbije Aleksandar Prijović i Ivan Obradović poručili su danas da će učiniti sve da u Londonu pobede Nigeriju i poprave utisak posle poraza protiv Maroka u Torinu 2:1.

"Nigerija je reprezentacija koja zaslužuje respekt, fizički su jaki, definitivno će biti dobar test za nas. Učinićemo sve da pobedimo, daćemo maksimum da rezultat bude bolji nego u prethodnom meču. Generalno ishod nije primaran, jer važno je da popravimo neke stvari, ali u fudbalu je, ruku na srce, rezultat uvek u prvom planu. Bitno nam je, dakle, da pobedimo i ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je napadač srpskog tima za sajt Saveza.

Levei bek Obradović, koji je kao i Prijović protiv Maroka šansu dobio u drugom poluvremenu, smatra da je Nigerija veoma jak rival.

"Video sam to u onim utakmicama u novembru, čak su i Argentinu pobedili. Fizički su dominantna reprezentacija sa dosta talentovanih igrača i neće biti lako. Sigurno da će ovo biti još jedna dobra provera, prilika da vidimo na kom smo nivou i naravno da poradimo na nekim stvarima. I nemam dilemu da su ove dve utakmice bile pravi izbor", zaključio je Obradović.

Utakmice između Srbije i NIgerije igra su u utorak od 21 sat u Londonu.

Kurir sport/Tanjug, foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI JE BANE IVANOVIĆ VAZNIJI OD REPREZENTACIJE?! Ili se mediji bave trivijama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track