(FOTO) OVE FUDBALERE BRIGA ZA MANEKENKE: Oni su u vezi sa koleginicama, jahačicama, teniserkama, a najpoznatija supruga je Ana Ivanović
Foto: Profimedia

sportisti se najvbolje razumeju

(FOTO) OVE FUDBALERE BRIGA ZA MANEKENKE: Oni su u vezi sa koleginicama, jahačicama, teniserkama, a najpoznatija supruga je Ana Ivanović

Fudbal -

Iako je to pomalo i stereotip, već godinama se dokazuje da u svemu ima i istine pa fudbalere najčešće viđamo u vezi sa manekenkama, pevačicama, voditeljkama...

Međutim, ima i onih koji su ljubav našli u sportu, a najnoviji takav par su Udinezeov veznjak Valon Behrami i švajcarska skijašica Lara Gut.

Potražili smo slične primere u fudbalu, a daleko ispred ostalih po popularnosti su svakako Bastijan Švajnštajger i srpska teniserka Ana Ivanović, koji su pre nekoliko dana postali roditelji malog Luke.

Bastijan Švajnštajger i srpska teniserka Ana Ivanović

Oni su definitivno najpoznatiji sportski par. Bivša srpska teniserka se prošle godine oprostila od profesionalnog sporta i odselila u Čikago gde Nemac igra za MLS tim koji trenira Veljko Paunović. . Prije nekoliko dana su Bastijan i Ana postali roditelji prvog deteta, malenog Luke.

Van der Vart - Polman

Holanđanin je bio zvezda Ajaksa, HSV-a i Real Madrida, a trenutno iz porodičnih razloga igra u Danskoj. Naime, tamo igra i njegova supruga, rukometašica Estavana Polman.

Gago - Dulko

Fudbaler Boke Juniors Fernando Gago je oženjen Žizelom Dulko, bivšom argentinskom teniserkom kojoj je najbolji plasman karijere bilo 26 mesto na WTA listi.

Levandovski

Ana Levandovski se pre udaje za Bajernovog napadača prezivala Stacurska, a u Poljskoj je imala sjajnu sportsku karijeru. Odlična je u borilačkim sportovima, a na Svetskom prvenstvu u karateu 2009. godine je osvojila bronzanu medalju.

Altidor - Stivens

Jedno vreme smo američkog napadača Jozija Altidora mogli videti na tribinama uz teniske terene, a razlog je bila njegova veza sa Slon Stivens pobednicom US Opena 2017. godine.

Happy holidays. ????

Објава коју дели Jozy Altidore (@jozyaltidore) дана

Džejms Rodrigez - Ospina

Bivša supruga Džejmsa Rodrigeza, Daniela Ospina je profesionalna odbojkašica. Ona je i posle razvoda ostala da živi u glavnom gradu Španije u kojemu igra za VP Madrid.

Begović - Hauard

Nikol je nakon udaje za reprezentativnog golmana Bosne i Hercegovine uzela i njegovo prezime, a kao Nikol Begović je poznata u jahačkim krugovima jer se već godinama takmiči na najvišem nivou u tom sportu.

Dvajer - Laru

Da, imamo i jedan fudbalski par. Napadač Sjedinjenih Američkih Država Dom Dvajer je oženio Sidnej Laru zvezdu američke ženske reprezentacije. Oboje igraju u Orlandu.

My little family?

Објава коју дели Dom Dwyer (@ddwyer14) дана

Ronaldo - Domingez

Ronaldo je bio oženjen Milenom Domingez, bivšom brazilskom fudbalerkom.

Milerovi

I supruga fudbalera Bajena Tomasa Milera, Lisa je jahačica.

Ohai - Vat / Rejpino - Bird

Američka napadačica Kelija Ohai je u vezi s NFL zvezdom Džej Džej Vatom, a njena kolegica iz veznog reda Megan Rejpino za partnerku ima košarkašicu Su Bird.

Kurir sport

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI JE BANE IVANOVIĆ VAZNIJI OD REPREZENTACIJE?! Ili se mediji bave trivijama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track