VLADAN MILOJEVIĆ: Zemun je hit, nećemo da kalkulišemo pred derbi
Foto: Dado Đilas

POSLEDNJE KOLO SUPERLIGE

VLADAN MILOJEVIĆ: Zemun je hit, nećemo da kalkulišemo pred derbi

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da neće kalkulisati i odmarati igrače sa kartonima protiv Zemuna, bez obzira što je posle toga na programu meč sa Partizanom, koji bi mogao da odluči šampionsku trku.

"Dolazi nam protivnik koji je, bez preterivanja, hit prolećnog dela sezone. Zemun bi bio u vrhu tabele da se računaju samo bodovi iz drugog dela, a posebno se ističe u gostima. Imaju dobre pojedince, odličnog trenera Milanovića i očekuje nas ništa lakša, a ni teža utakmica do sada. Moramo da budemo ono što jesmo i damo sve od sebe", rekao je Milojević.

Duel sa Zemunom zbog suspenzije propustiće Filip Stojković, van konkurencije za tim su i dalje Vujadin Savić i Mičel Donald, dok se Nenad Krstičić oporavio.

"Videćemo danas kakva je situacija sa Krstičićem. Posle Zemuna konkurisaće i Donald", kaže trener Zvezde.

Milojević dodaje da ne želi da se bavi kalkulacijama o igračima kojima preti suspenzija za večiti derbi.

"Ne kalkulišem nikad, iskreno ni ne znam koji igrači imaju kartone. Derbi je daleko i razmišljamo samo o sledećoj utakmici".

Milojević je pozdravio odluku da se predstojeće kolo igra sutra, a ne za vikend zbog uskršnjih praznika.

"Uskrs je bitan praznik i zato je važno da ga provedemo sa porodicama. Sećam se dok sam bio igrač da se u Grčkoj nije igrao, fudbaleri su ljudi i vernici i treba da provedu sa najmilijama praznik u miru", zaključio je Milojević.

Utakmica 30. kola Superlige između Crvene zvezde i Zemuna igra se sutra od 17 sati na stadionu Rajko Mitić, uz slobodan ulaz za navijače.

kurir.rs / Tanjug

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizan već dogovorio najveće pojačanje za narednu sezonu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track