VASKRŠNJI TURNIR ZA DECU: Mališani u Gračanici dobili priliku da odigraju prvi teniski meč
Foto: Teniski savez Srbije

Prilika da se pokaže takmičarski duh

VASKRŠNJI TURNIR ZA DECU: Mališani u Gračanici dobili priliku da odigraju prvi teniski meč

Tenis -

Teniski savez Srbije u saradnji sa sponzorima i Opštinom Gračanica u susret najradosnijem hrišćanskom prazniku organizovali su "Vaskršnji turnir za decu" na kome su mališani imali priliku da kroz igru, druženje i opremu prilagođenu njihovom uzrastu, uz pomoć stručnih trenera, odigraju prvi teniski meč.

1 / 4 Foto: Teniski savez Srbije

"Vaskršnji turnir za decu" održan je u školskom dvorištu Osnovne škole "Kralj Milutin" u Gračanici, uz podršku lokalnog teniskog kluba "Winner Gračanica".

Na edukativan, zdrav i zabavan način oko 150 mališana imalo je priliku da pokaže takmičarski duh, talenat i veliku zainteresovanost za "beli sport".

foto: Teniski savez Srbije

Na kraju druženja, kao zahvalnost za učešće i fer pleju, svim učesnicima dodeljni su pokloni koje su obezbedili Teniski savez Srbije i sponzori.

Svako dete, učesnik "Vaskršnjeg turnira za decu" dobilo je na poklon profesionalnu tenisku torbu za rekete, majicu, sveske, olovke...

"Vaskršnji turnir za decu" deo je velike akcije "Otvorenih škola tenisa" koje Teniski savez Srbije sa sponzorima već osam godina organizuju širom Srbije sa ciljem popularizacije sportskih vrednosti, kulture i ne nasilja u sportu kao izuzetno važnom elementu u zdravom razvoju dece.

foto: Teniski savez Srbije

Kurir sport

Foto: TSS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizan već dogovorio najveće pojačanje za narednu sezonu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track