PAŽNJA, PAŽNJA Roman daje 115 miliona za Sergeja!
Foto: Profimedia

Rim u panici

PAŽNJA, PAŽNJA Roman daje 115 miliona za Sergeja!

Fudbal -

Gazda Čelsija opasno zagrizao za reprezentativca Srbije kojem nudi godišnje sedam miliona evra, želi da zaključi posao sa Klaudijom Lotitom pre Juventusa i Reala iz Madrida

Sergej Milinković-Savić je na izlaznim vratima Lacija! Srpski fudbalski reprezentativac jedan je od najtraženijih igrača ovog leta, a dosta bure oko njegovog statusa u Rimu podiglo se u ponedeljak, pošto se nije pojavio na početku priprema prvog tima, odnosno obaveznim lekarskim pregledima.

Odmah su počele spekulacije o tome da sigurno odlazi iz kluba, pošto je Čelsi na adresu Lacija za Srbina poslao ponudu vrednu 115 miliona evra. Gazda londonskih "plavaca" Roman Abramovič poručio je prvom čoveku Lacija Klaudiju Lotitu da ne ide ni cent preko toga i da u skorije vreme očekuje odgovor. U Londonu Sergeja čeka godišnja plata od sedam miliona evra. Pored Čelsija, ozbiljni u namerama da dovedu Srbina su Juventus i Real iz Madrida.

Londonski derbi Arsenal - Čelsi igra se u Dablinu, a kvote su sjajne! Naša preporuka je oba tima daju gol (GG). Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Arsenal - Čelsi.

Da bi se strasti Italijana nekako umirile, reagovao je agent Sergeja Milinkovića-Savića, bivši fudbaler Mateja Kežman: - Sergej je propustio let zbog teške saobraćajne nesreće u Beogradu. Saobraćaj je bio blokiran. Ali nema problema. U utorak stiže u Rim, ide na preglede, pa na pripreme. Drago mi je što izaziva ovoliku pažnju, ali zaista imamo vrlo dobre odnose sa klubom.

Status Sergeja Milinkovića-Savića u Laciju već godinu dana je jedna od glavnih tema u italijanskim medijima. Klaudio Lotito želi da Srbin potpiše novi ugovor, iako po starom ostaje u Rimu do 2022. godine. Spreman je da mu ponudi prilično veću godišnju platu od one koju danas ima, a ona iznosi 1,5 miliona evra po sezoni. Malo novca, rekli bi upućeni, za fudbalera za kojeg Lotito traži, ni manje, ni više, nego 150 miliona evra.

Normalan mladić

Posetio Puačine klince

Sergej Milinković-Savić prethodne nedelje boravio je u Novom Sadu, gradu u kojem je odrastao. Tom prilikom posetio je čuvenu i najtrofejniju fudbalsku školu u Srbiji , koju drži nekadašnji as Crvene zvezde Petar Puača. - Trenirali smo na istim terenima sa Sergejom, pa smo iskoristili priliku da se družimo sa njim. Sergej je neverovatan mladić, normalan i skroman. Popričao je sa dečacima, podelio savete i autograme, a mene je oduševio svojim ponašanjem - rekao je Puača za Kurir.

Zna se i zamena

Rafinja pre Grujića

U slučaju da Sergej Milinković-Savić bude prodat, gazda Lacija Klaudio Lotito već je spremio alternative za njega. Prva želja Marko Grujić iz Liverpula čini se da je teško ostvariva, jer će igrač po savetu trenera Jirgena Klopa opet na pozajmicu u Kardif. Zato je verovatnija varijanta kupovina Rafinje iz Barselone, ili Pape Gomeza iz Atalante.

23 godine ima Sergej 94 meča odigrao je za Lacio 150 miliona je njegova cena

Kurir sport/A. Radonić

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track