ODBOJKAŠI SE OKUPILI U BEOGRADU: Četa Nikole Grbića počela pripreme za SP
Foto: volleyball.world

SVE JE SPREMNO

ODBOJKAŠI SE OKUPILI U BEOGRADU: Četa Nikole Grbića počela pripreme za SP

Ostali sportovi -

Odbojkaška reprezentacija Srbije je večerašnjim okupljanjem u Beogradu počela pripreme za Svetsko prvenstvo koje će se od 9. do 30. septembra održati u Bugarskoj i Italiji.

Srpske odbojkaše je na okupljanju u beogradskom hotelu Kraun Plaza iznenadio nekadašnji kapiten Dragan Stanković, koji je dojučerašnjim saigračima poželeo uspeh na Svetskom prvenstvu, prenosi Odbojkaški savez Srbije.

Ekipa Nikole Grbića će trenirati u Beogradu do 9. avgusta, kada je predvidjen polazak na Pale gde će ostati do 25. avgusta.

Odbojkaši Srbije će na šampionatu sveta igrati u Grupi C u Bariju sa SAD, Rusijom, Australijom, Kamerunom i Tunisom. Plasman u drugu fazu takmičenja izboriće četiri selekcije.

Selektor Nikola Grbić na pripreme je pozvao 19 igrača: Tehničari: Nikola Jovović, Maksim Buculjević i Ivan Kostić; Korektori: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić i Dušan Petković; Libera: Nikola Rosić, Neven Majstorović i Goran Škundrić; Blokeri: Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić i Stevan Simić; Primači: Nemanja Petrić, Uroš Kovačević, Marko Ivović, Milan Katić i Lazar Ćirković.

Kurir sport/Beta

Foto: volleyball.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track