revanš drugog kola kvalifikacija za lš

LITVANSKA DIVERZIJA! Radovi na autoputu usporili Zvezdin dolazak u Marijampolj! (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri Zvezde umesto 45 putovali sat i 15 minuta od Kaunasa do grada gde sutra igraju protivnika Suduve revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle sat i 15 minuta vožnje fudbaleri Crvene zvezde, rukovodstvo i novinari stigli su iz Kaunasa u Marijampol.

Grad u kojem fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19.30 casova igraju protiv domaćina Suduve revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prvi meč crveno-beli su pre sedam dana rešili u svoju korist s rezultatom 3:0. Velika gužva u oba smera prouzrokovana radovima na autoputu, bila je glavni krivac za neplaniranu i neočekivano dugu vožnju. Kilometarska kolona kamiona i automobila kretala se sporo, ali nije bilo razloga za nervozu. Desetak kilometara na delu puta gde su se odvijali radovi delovali su kao večnost.

Video Kurira jasno pokazuje kojom brzinom (ne vise od 10 km/h) su mogla da se krecu vozila u kojima su bili članovi ekspedicije Crvene zvezde u Litvaniji.

Fudbaleri i rukovodstvo kluba smestili su se u centru Marijampola, dok su novinari u hotelu van ovog gradića, na jugu Litvanije koji ima nesto više od 47.000 stanovnika.

Marijampolj je industrijski grad, u čijoj blizini se nalazi granica Poljske i ruske Kalinjingradske oblasti. Najpoznatiji žitelji ovog grada su bivši kosarkaš Darijus Songaila i premijer ove zemlje Mose Rozentalis.

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track