TRENER KRISTAL PALASA: Jokanović me nije iznenadio
Foto: Reuters

PREMIJER LIGA

TRENER KRISTAL PALASA: Jokanović me nije iznenadio

Fudbal -

Trener fudbalera Kristal Palas Roj Hodžson rekao je danas da je njegov tim u pobedi nad Fulamom kontrolisao igru u drugom poluvremenu i da je gol Vilfreda Zahe bio verovatno ključan u toj utakmici.

"Fulam je u prvom poluvremenu dobro igrao i pravio nam probleme, ali je naš golman (Vejn Henesi) imao nekoliko dobrih odbrana. Mislim da smo u drugom delu igre uspostavili bolju kontrolu utakmice i da im je bilo teško da se vrate u igru nakon što je Vilfred Zaha postigao gol", rekao je Hodžson za Bi-Bi-Si (BBC).

Golovima Zahe i Džefrija Slupa Kristal Palas je pobedio Fulam na startu Premijer lige i došao do tri boda, a Hodžson dodao je i da nije bio iznenadjen postavom Fulama, kao i da je napravio dobar izbor golmana.

"Nije bilo mnogo novih igrača, nije me previše iznenadila njihova postava. Visente Uajta je igrao dobro za nas u predsezoni, bilo je 'bacanje novčića' izmedju njega i Henesija. Siguran sam da bi i on bio dobar na golu, ali Henesi je dobro igrao prošle sezone i nije bilo razloga da ga zamenim. Pokazali smo naš kvalitet u drugom poluvremenu", zaključio je Hodžson.

Kristal Palas u narednom kolu dočekuje Liverpul.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Reuters)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track