Najnovije vesti

KLUPKO EVROPSKE FUDBALSKE MAFIJE SE ODMOTAVA: Stežu obruč oko Kežmana, na meti još jedan njegov saradnik
Foto: Printscreen/ Facebook

MATEJA SE NE OGLAŠAVA

KLUPKO EVROPSKE FUDBALSKE MAFIJE SE ODMOTAVA: Stežu obruč oko Kežmana, na meti još jedan njegov saradnik

Fudbal

Afera "Čiste ruke" uzima sve više maha, klupko se odmotava, sve više imena je pod sumnjom.

Belgijanci su udarili na fudbalsku mafiju, čije ruke dosežu i do naše zemlje.

U jednoj od najvećih međunarodnih policijskih akcija zbog malverzacija u fudbalu iza rešetaka su se našla čak dvojica najbližih saradnika Mateje Kežmana - Uroš Janković, koji je uhapšen u Beogradu, ali i Dejan Veljković, kome su lisice stavljene u Belgiji!

Međutim, sada su belgijski mediji otkrili novo ime oko Kežmana. Reč je o menadžeru Aleksandru Gruberu, koji je upravo Kežmana pred kraj karijere vodio u BATE Borisov i Zenit.

Kurir je o sumnji u zajedničke poslove Kežmana i Grubera pisao ranije ove godine.

Kežman se još nije oglasio, a belgijski mediji tvrde da će se on preseliti u Igralo, gde poseduje hotel, jer iz Crne Gore neće morati da se izjašnjava o radnjama svojih prijatelja, ali ni svojim akcijama.

Belgijanci traže pomoć i italijanskog pravosuđa, ne samo zbog transfera Sergeja Milinković-Savića, koji je iz Vojvodine preko Genka stigao u Lacio, već i zbog prelaska crnogorskog reprezentativca Adema Marušića iz Voždovca u Kortrajk, pa, takođe, u Lacio.

foto: Reuters

U žižu je sada dospeo i Albanac rodom sa Kosova i Metohije Besnik Hasi, koji se sumnjiči da je učestvovao u transferima pod istragom od 2014. do 2016. dok je bio trener Anderlehta. Potom je sedeo na klupama Legije i Olimpijakosa, sve dok ove godine nije preuzeo Al Read iz Saudijske Arabije.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...