KLOP: Ne pamtim kad je bila ovako uzbudljiva borba za titulu
Foto: AP

ludnica u premijer ligi

KLOP: Ne pamtim kad je bila ovako uzbudljiva borba za titulu

Fudbal -

Menadžer Liverpula Jirgen Klop istakao je da da borba za titulu u Premijer ligi odavno nije bila zanimljiva kao ove sezone.

Čak tri tima posle deset odigranih kola ne znaju za poraz, a samo šest bodova deli prvih šest timova na tabeli.

U prošlosti su se u Nemačkoj svi konstantno žalili kako Bajern osvaja titulu već u oktobru i da to svi znaju. Nije tako ove godine. A u Premijer ligi ovo je najuzbudljivija sezona u poslednjih nekoliko godina. Prošle sezone Siti je već u novembru napravio veliku razliku, a sada je uzbudljivije i to je sjajno sa stanovišta navijača“, istakao je Klop

Klopu smeta što novinari u prvi plan ističu Liverpul i Siti, a zaboravljaju timove poput Arsenala, Junajteda, Totenhema i Čelsija.

“Igramo dvaput sa Sitijem, maksimum koji možemo da izgubimo u tim utakmicama jeste šest bodova, mada razumem da nekada to deluje kao 12. Vi novinari reagujete na takve stvari – ako oni igraju u petak, a mi u nedelju, onda dva dana govorite o pritisku koji je na nama. Ono što želim da kažem jeste da tada zaboravljate Čelsi, Totenhem, Arsenal i Mančester Junajted“, rekao je Klop.

Liverpul danas od 18.30 gostuje Arsenalu u derbiju 11. kola Premijer lige.

U strašnjoj su formi – golovi garantovani. Na poslednjih pet mečeva ova dva tima smo uostalom videli 27 pogodaka, u proseku više od pet po meču. Takva uplata sada bila bi umnožena kvotom 3,60.

Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Arsenal – Liverpul.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track