NEMA OPUŠTANJA! Zvezda protiv debitanta: Proleter predigra za Liverpul!
Foto: Starsport©

Superliga

NEMA OPUŠTANJA! Zvezda protiv debitanta: Proleter predigra za Liverpul!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa ne sme da se opusti, iako na tabeli Super lige Srbije ima devet bodova prednosti, kao i da se nada velikoj podršci navijača protiv Proletera u Novom Sadu.

"Trudimo se da budemo najbolji i svaku utakmicu odigramo dobro. Prvenstvo je dugo zato nema opuštanja. Niko ništa nije osvojio u oktobru, novembru ili decembru. Dobro je što ima dosta kvalitetnih timova koji pretenduju na mesto u plej-ofu, pored Radničkog i Partizana tu su Mladost, Čukarički, Napredak... Prvenstvo je zanimljivo i ne razmišljamo o bodovnoj razlici", rekao je Milojević pred meč sa Proleterom.

"Računanje prednosti može samo da nam donese štetu, gledamo isključivo da se uvek prikažemo najbolje na terenu. Šampionska borba nije gotova, pregršt bodova je u opticaju, predstoji i podela pred plej-of... Gledanje tabele je na neki način zabranjena tema kod nas", dodao je on.

Šampionu Srbije ovo će biti treći duel izmedju dva susreta sa Liverpulom, koji će potom ugostiti u utorak, 6. novembra, u četvrtom kolu Lige šampiona.

"Sigurno da nas čeka teška utakmica protiv ekipe koja u poslednje vreme ima jako dobre rezultate i igra baš dobar fudbal, i kod kuće i u gostima. Sigurno da je Proleter hit ove sezone u Superligi, ima spoj mladih igrača i povratnika, koji su imali dobre karijere pre povratka u klub. Spremićemo se na najbolji mogući način, poštujemo rivala koji ima pet vezanih pobeda i kod koga se vidi jasan pečat Dragana Radojičića, trenera koji se dokazao u Srbiji, a ima i titulu osvojenu u Crnoj Gori. Jedino što nas malo brine je stanje terena koji nije baš najbolji", rekao je Milojević.

Meč Proleter - Crvena zvezda na programu je danas od 15 časova.

Zvezda je u 14 kola ispustila samo dva boda u večitom derbiju, ali i Proleter je u formi – pet pobeda u nizu. Istina, protiv timova iz donjeg doma. Šampion je favorizovan sa kvotom 1,30 na dvojku. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Proleter – Crvena zvezda.

Kurir sport/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track