POTPUNO DRUGI TIM NA MARAKANI

TERZIĆ KRITIKUJE I HVALI CRVENO-BELE: Eh, da smo prvo poluvreme odigrali kao drugo! Marin je majstor, mogao bi da igra bilo gde (KURIR TV)

Fudbal -

Sportski direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i kritikovao je i hvalio igrače za predstavu u Napulju.

Zvezda je izgubila od Napolija (1:3), ali je, prema Terziću, pokazala da poseduje veliki potencijal.

"Imali smo dva različita poluvremena, nismo se snašli u prvom na brzu i izvanrednu igru Napolija, kao da su naši igrači malo bojažljivo ušli u meč. Drugo je bilo potpuno drugačije, igrali smo izuzetno dobar fudbal, naročito u poslednjih pola sata kada su ušli Joveljić, Jovančić i Ebisilio. Dobili smo sigurnost na sredini terena. Pokazali smo da ova Zvezda ima ozbiljan potencijal", rekao je Terzić.

Složio se da je na igru Zvezde uticao veliki broj povređenih igrača.

"Sigurno je da jeste... Jovančić i Ebisilio su ušli, a odradili su po jedan trening. Pokazalo se da smo napravili dobar potez što smo doveli ovoliko igrača, jer ne bismo izdržali ovaj ritam. Ove jeseni ćemo imati 37 utakmica", poručio je Terzić i dodao:

"Ostaje žal što u prvo nismo ušli kao u drugo poluvreme, ali ova Zvezda je pokazala da zna da igra fudbal".

U poslednjem kolu crveno-beli dočekuju PSŽ.

"Crvena zvezda je potpuno drugi tim pred našom publikom. Imamo šablon koji se pokazao kao dobar proitiv Liverpula, tako treba da uđemo i protiv PSŽ-a, sa puno samopouzdanja, da igrači preuzmu odgovornost, da ne igraju alibi igru kao danas u prvom poluvremenu, i da se nadamo najboljem".

Oduševljen je navijačima u Napulju.

"Fenomenalno! Nisam očekivao ovoliko naših navijača. Bili su prava podrška i nije bilo nijednog problema".

Na kraju Zvezdan Terzić je zaključio:

"Marin je pokazao da je majstor i da bi mogao da igra u svakom klubu u Evropi, ali i ostali koji su igrali u drugom poluvremenu".

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track