SUPRUGU VARAO SA ŽENOM ROĐENOG BRATA! Seks skandal je bacio senku na blistavu karijeru fudbalera Junajteda koga se porodica odrekla, a brat mu je sve OPROSTIO (VIDEO)
Foto: Reuters

NA DANAŠNJI DAN

SUPRUGU VARAO SA ŽENOM ROĐENOG BRATA! Seks skandal je bacio senku na blistavu karijeru fudbalera Junajteda koga se porodica odrekla, a brat mu je sve OPROSTIO (VIDEO)

Fudbal -

Na današnji dan 1973. godine rođen je engleski fudbaler Rajan Gigs.

Rođen kao Rajan Džozef Vilson, a prezime Gigs je u stvari devojačko prezime njegove majke koje je usvojio kao svoje u profesionalnoj karijeri. Počeo je fudbalom da se bavi u školi fudbala koja je bila povezana sa Mančester sitijem. Njegov talenat su zapazili skauti Mančester junajteda u čije redove prelazi u svojoj trinestoj godini. Za Mančester junajted je debitovao 2. marta 1991. godine, na meču igranom na Old Trafordu, protiv Evertona. U igru je tada ušao sa klupe. Prvi put se našao u startnoj postavi na utakmici protiv Mančester sitija, kada je bio asistent kod jedinog gola na tom meču.

Za Mančester junajted je odigrao 963 utakmice i postigao 168 golova. Rajan Gigs je fudbaler sa najvećim brojem utakmica odigranih za Mančester junajted, u svim takmičenjima.

AFERE, AFERE, AFERE...

Velšanin je za igračkih dana oborio mnoge rekorde u dresu Mančester junajteda. Najtrofejniji fudbaler „crvenih đavola“ bio je i ostao legenda na terenu, a van njega je izgledao kao primer uzornog sportiste, supruga, oca…A onda – šok!

Proslavljeni fudbaler Rajan Gigs godinama unazad tema je brojnih medija zbog svih skandala koji o njemu isplivavaju. Nakon što se pročulo za aferu sa sa učesnicom "Velikog brata" Imodžen Tomas, isplivala je nova skandalozna priča.

Naime, Rajan je osam godina varao suprugu Stejsi sa ženom rođenog brata Rodrija - Natašom. Nataša je 2011. godine otkrila da je abortirala Rajanovu bebu, nedelju dana pre venčanja sa njegovim bratom.

Rajan je tokom veze sa Natašom bio oženjen suprugom od koje se nedavno, nakon višegodišnje parnice i razveo.

PORODICA GA SE ODREKLA

Rajanov otac je bivši ragbista Deni Vilson. Nikada sa sinovima nije imao normalan odnos. Po razvodu roditelja Rajan Džozef Vilson odlučio je da odbaci očevo i uzme majčino prezime Gigs. Dugo nisu kontaktirali, a posle prve Rajanove afere otac ga je podržao. Druga priča bila je u slučaju snaje.

Najoštrija je bila tetka iz Velsa koja je zvezdu nazvala:

“Prljavo pseto”!

Porodica ga se posle ovog skandala odrekla!

BRAT MU JE OPROSTIO SEKS AFERU

Braća Gigs nisu govorila od 2011. godine kada je na videlo izašlo da je Rajan osam godina bio u vezi sa Rodrijevom suprugom Natašom. Mediji su objavili čak da je ona abortirala pošto je zatrudnela sa tadašnjim igračem "crvenih đavola". Njih dvoje su te 2011. godine raskinuli. Međutim, četiri godine kasnije došlo je do pomirenja braće. Rajan je pozvao tri godina mlađeg Rodrija! Izvori britanskih medija tvrde da je Rodri odavno oprostio Rajanu, ali da nije želeo prvi da ga pozove, već da je želeo da se njegov brat prvi obrati i prizna greške. Nakon ove objave u medijima, njih dvojica su uhvaćena kako se provode u noćnim klubovima.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track