VAJLDER UBO FJURIJA PRSTOM U OKO, A ONDA JE NASTALA MASOVNA TUČA! Sevale su pesnice, prštale uvrede, a JEZIVE SCENE su obišle ceo svet (VIDEO)
Foto: Reuters

MERENJE SE PRETVORILO U HAOS

VAJLDER UBO FJURIJA PRSTOM U OKO, A ONDA JE NASTALA MASOVNA TUČA! Sevale su pesnice, prštale uvrede, a JEZIVE SCENE su obišle ceo svet (VIDEO)

Ostali sportovi -

Britanski bokser Tajson Fjuri boriće se 1. decembra u Los Anđelesu protiv WBC šampiona Dionteja Vajldera za pojas u teškoj kategoriji, a na zvaničnom merenju i konferenciji za medije došlo je do žestokog obračuna.

Ulog je veliki pošto će pobednik ovog meča koji izaziva veliku pažnju moći da izazove Entonija Džošuu, koji trenutno u svom vlasništvu ima pojaseve iz WBO, WBA i IBF.

Svesni su toga i sami akteri borbe, te se na zvaničnom merenju i konferenciji za medije mogla osetiti velika napetost.

"Ma, koga si ti pobedio? Obične propalice! Pa ti si nokautirao amatere, a ja sam rođen za ovo. Čekam godinama da me neko nokautira, pobedio sam najbolje teškaše, dečko", grmeo je Tajson Fjuri, a onda dobio prst u oko, ali stavrno!

foto: Reuters

Diontej Vajlder je slavnog boksera ubo prstom u oko!

"Kažeš da si najbolji? Ti si budaletina! Neću te prebiti samo ja, prebiće te i moja porodica, jedva čekam. Niko ti neće pomoći, ni ova četiri trenera koja si doveo, pa to je žalosno", uzvratio je Britanac a onda je tek nastao haos.

foto: Reuters

Usledila je masovna tuča, sevale su pesnice, prštale su uvrede, ali su Fjuri i Vajlder na kraju razdvojeni. Ipak ćemo pravu tuču gledati 1. decembra kada ova dva boksera budu ušla u ring!

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track