BIJE KO HULIGAN: Golman reprezentacije Engleske u klinču sa navijačima Njukasla ispred paba (VIDEO)
Foto: EPA/GEORGI LICOVSKI

Fajt

BIJE KO HULIGAN: Golman reprezentacije Engleske u klinču sa navijačima Njukasla ispred paba (VIDEO)

Fudbal -

Pretpostavlja se da su navijači Njukasla provocirali ženu bivšeg golmana Sanderlenda, pa im je on uzvratio batinama

Golman reprezentacije Engleske Džordan Pikford nalazi se pod lupom disciplinskih organa svog kluba Evertona zbog učešća u tuči ispred jednog paba u Sanderlendu tokom slobodnog dana, u nedelju.

Pikford je u subotu bio jedan od junaka trijumfa (0:2) "karamelica" nad Vest Hemom u Londonu, pa je kao i ostatak ekipe dobio slobodnu nedelju da je provede s porodicom.

Očigledno da je otišao u rodni Sanderlend pa napravio pogrešan izbor noćnog lokala, jer su se u njemu pojavili i navijači rivalskog Njukasla.

Veruje se da je čarka počela u klubu, kada su provokatori počeli da dobacuju njegovoj supruzi Megan, koja se nedavno porodila, da bi se kasnije verbalni sukob pretvorio u pesničenje na ulici.

Policija nikog nije uhapsila, niti je bilo povređenih. Za slučaj se saznalo jer su svedoci incidenta preneli video-snimak događaja na društvene mreže, a prvi u odbranu je stao njegov bivši trener iz Sanderlenda Sem Alardajs:

- Pikford je sjajan golman zbog svog karaktera. Ako mu slomiš karakter, izgubićeš igrača. Ista stvar kao i sa Rojem Kinom. On će biti drugačiji igrač ako mu ne dozvoliš da bude ono što jeste - rekao je Alardajs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track