KRASIĆ SA NASLEDNICIMA: Turnir u malom fudbalu u Novom Sad probio rekorde
Foto: SIM Srbije

sportske igre mladih

KRASIĆ SA NASLEDNICIMA: Turnir u malom fudbalu u Novom Sad probio rekorde

Fudbal -

Njegova karijera je blistava. Počeo je u rodnoj Kosovskoj Mitrovici, sa samo 14 godina stigao je u Vojvodinu i pokazao raskošni talenat.

Da bi u karijeri igrao i za slavni Juventus, CSKA Moskva, Fenerbahče, francusku Bastiju i poljsku Lehiju. A u Novom Sadu, koji smatra drugom kućom i gde živi, u sredu je uručio diplome najboljih SIMovcima, koji su igrali završni turnir Dunav osiguranje Sportskih igara mladih - Coca Cola CUP 2019. u Novom Sadu. Čak 74 ekipe takmičilo se na terenima u Srpskoj Atini. Ulog je bio veliki, prvoplasirani su overili put na Državno finale Sportskih igara mladih u julu mesecu.

- Predivno je videti ovoliki broj dece, osnovaca, koji igraju fudbal, koji obožavaju fudbal i ove Igre. Želim najboljem timu, da trijumfuje i u Beogradu na velikom finalu – poručio je klincima Miloš Krasić.

Na naše pitanje o daljim planovima, nekadašnji sjajno reprezentativac Srbije je rekao:

- Mislim da je gotovo. Već se hvalim prijateljima kako sam sada najmlađi penzioner, od bivših reprezentativaca Srbije. Videćemo šta dalje, nikad se ne zna – istakao je Krasić, koji je bio nasmejan kao i uvek.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track