OVAJ DETALJ NA NOVAKU JE MALO KO PRIMETIO: Svi smo gledali Đokovića, ali OVU promenu na Noletu je retko ko mogao da vidi! (VIDEO)
Foto: AP

SAMO ZA ONE OŠTRIM VIDOM!

OVAJ DETALJ NA NOVAKU JE MALO KO PRIMETIO: Svi smo gledali Đokovića, ali OVU promenu na Noletu je retko ko mogao da vidi! (VIDEO)

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sve je iznenadio svojom opremom na turniru u Rimu.

Poznato je da Novak nosi opremu poznatog brenda ''Lakosta'' čiji je zaštitni znak krokodil, međutim na ovom turniru je ipak bilo drugačije.

Novak je najpre na svom Instagramu najavio promenu znaka krokodila u foku na svojoj opremi i u prvi mah nikome nije bilo jasno šta je to zapravo značilo. Dan kasnije tako je i bilo. Novak se pojavio u opremi ''Lakoste'' , ali sa znakom foke. Iz ove kompanije su objasnili šta je ovo zapravo značilo.

Akcija francuskog brenda Lakost je da skrene pažnju na ugrožene životinjske vrste, a znak će biti primenjen i na Mastersu u Rimu.

U saradnji sa Međunarodnom unijom za očuvanje prirode (IUCN), Lakost je prošle godine predstavio deset novih motiva za svoje kultne polo majice i prvi put je, posle 85 godina postojanja, zamenio prepoznatljivi logo brenda, krokodila.

Svaka od deset životinja koje su motivi na novim Lakost majicama je na rubu izumiranja.

Predstavljene su: burmanska kornjača, javanski nosorog, severni lemur, sumatranski tigar, kalifornijski kondor, kakapo, vakita, anegada graund iguana, istočni crnokrestasti gibon i saola.

Ove godine kompanija je rešila da skrene pažnju na foke, tako što je na majce Novaka Đokovića koje će nositi u Rimu, prišila njih umesto krokodila.

foto: Printskrin
foto: Printscreen
foto: Printscreen

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track