ZA POMOĆ MALOJ ZORICI: Lozničani organizovali turnir u malom fudbalu
Foto: T. Ilić

humanost na delu

ZA POMOĆ MALOJ ZORICI: Lozničani organizovali turnir u malom fudbalu

Fudbal -

Humanitarni mečevi u malom fudbalu odigrani su u hali SC Lagator, a sastali su se Žozi junajted i Crvena zvezda, kao i veterani Loznice i Partizana.

Ovo je bila još jedna od akcija lozničke neformalne organizacije Žozi junajted u cilju prikupljanja novca za četvorogodišnju Zoricu Dragojlović koja boluje od spinalne mišićne atrofije i potrebno joj je lečenje u SAD.

foto: T. Ilić

Prema rečima Zorana Milivojevića, predstavnika Žozi junajteda, sav prihod sa ovog sportskog događaja biće upotrebljen za Zoričino lečenje za koje je potrebno 120 hiljada evra. Zadovoljan je odzivom sugrađana kojima se zahvalio na dosadašnjoj podršci u ovakvim i sličnim humanitranim akcijama. Žozi junajted je pokrenuo i aukciju dresova poznatih sportista na instagramu kako bi Zorica što pre mogla da ode na lečenje. Prodajom dresova naših poznatih fudbalera do sada je sakupljeno više od 250 hiljada dinara.

foto: T. Ilić

Istim povodom od početka godine oni su u Loznici organizovali žurku, humanitarni turnir u basketu ''tri na tri'' i takmičenja u video-igricama FIFA i PES. Kako je rečeno, naknadno će biti saopšteno koliko je novca sakupljeno u poslednjoj akciji.

Kurir sport / T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track