Najnovije vesti

IVAN I ĐORĐE OSTVARILI SAN: Deca sa posebnim potrebama gosti Zvezdinog kampa u Beogradu (VIDEO)
Foto: Crvenazvezdafk.com

dan koji će pamtiti

IVAN I ĐORĐE OSTVARILI SAN: Deca sa posebnim potrebama gosti Zvezdinog kampa u Beogradu (VIDEO)

Fudbal

Fudbalski klub Crvena zvezda iskoristio je lep dan da u Ljutice Bogdana ugosti dvojicu mališana kojima je crveno-beli klub u srcu.

Ivan i Đorđe, dvojica dečaka iz Zavoda za psihofizičke poremećaje i govornu patologiju "Prof. dr Cvetko Brajović", su trenirali sa vršnjacima, a osim fudbalskih veština bili su u prilici da uživaju u svim privilegijama dostpnim polaznicima Zvezdinog kampa u Beogradu. Dvojac osmogodišnjaka je sa novim drugarima obavio dva treninga između kojih su obišli stadion, ali i uživali u bus turi kroz Beograd.

 

Po završetku uzbudljivog dana mališani su sa ushićenjem sumirali impresije.

 

- Bilo nam je predivno u društvu novih drugara. Navijam za Crvenu zvezdu i veoma sam srećan što sam imao priliku da treniram bar jedan dan u voljenom klubu - rekao je Ivan na čije se reči nadovezao Đorđe:

 

- Gledam često Zvezdine utakmice. U najlepšem sećanju mi je prošlosezonski derbi u kojem smo pobedili rezultatom 2:1. Tražićemo roditeljima da nas dovedu već na utakmicu sa Suduvom.

 

 

Podsetimo, Zvezdin kamp u Beogradu počeo je 24. juna i kroz tri smene kroz njega je prošao 221 dečak. Treutno je u toku poslednja smena kampa koja se završava u subotu 13. jula svečanom dodelom diploma.

 

Kurir sport

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...