CRVENA ZVEZDA GOSTI NIŠLIJE Milojević: Očekujem spektakl na Marakani! (FOTO)
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

CRVENA ZVEZDA GOSTI NIŠLIJE Milojević: Očekujem spektakl na Marakani! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri crvene zvezde ugostiće Radnički iz Niša u okviru drugog kola Superlige.

Pred duel sa vicešampionom Srbije Vladan Milojević je najavio fudbalski praznik na stadionu "Rajko Mitić".

"Igramo derbi, protiv ekipe koja je bila fantastična prethodne sezone. Imali su kontinutitet, ipak, poput mnogih klubova iz Srbije imaju problem da ih je napustio veliki broj kvalitetnih igrača. Došao im je novi trener, strateg kojeg veoma cenim, ali gospodin Krunić nije mogao da primeni sve zamisli u kratkom periodu. Pratili smo utakmice Radničkog u Evropi i navijali za njih, ali su zbog neuigranosti ispali od Flore. Pobeda u prvom kolu nagoveštava da hvataju zamajac i da će se posle ispadanja iz Evrope fokusirati na prvenstvo. Mi ne menjamo našu percepciju i filozofiju i spremamo se maksimalno fokusirani na novi izazov - rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

foto: Starsport©

"Očekujem zanimljivo prvenstvo, ali je najbolje sačekati kraj prelaznog roka. Pregršt je kvalitetnih igrača koji traže inostrani angažman, a i ekipe zbog budžeta vagaju opcije. Videćemo prvog dana po završetku prelaznog roka. Mislim da će TSC biti prijatno iznenađenje srpskog fudbala, a verujem da će dobrom fudbalu doprineti i bolji tereni. Pozdravljam potez FSS-a da pomogne u sređivanju terena što će doprineti bržem i boljem fudbalu", rekao je Milojević.

Zvezda se specijalizovala za pobede kod kuće bez primljenog gola (Sigurna pobeda), a kvota da će tako proći i niški Radnički večeras (20.00) je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Radnički Niš.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track