HOROR NOĆ LUKE JOVIĆA! Atletiko dao 7 golova Realu, a Srbin teren napustio zbog POVREDE: Kraljevski klub doživeo sramno PONIŽENJE! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

PRIMERA

HOROR NOĆ LUKE JOVIĆA! Atletiko dao 7 golova Realu, a Srbin teren napustio zbog POVREDE: Kraljevski klub doživeo sramno PONIŽENJE! (VIDEO)

Fudbal -

Srpski fudbaler Luka Jović sudario se sa Oblakom u jurišu na gol, a nezgodan pad ga je skupo koštao. Zaradio je tešku povredu!

Jović je zbog povrede morao već posle pola sata da napusti teren u meču odigranom u Njujorku u okviru revijalnog "Međunarodnog kupa šampiona".

U tom trenutku bilo je samo 4:0 za Atletiko. Luka Jović je bio starter, ali je već u 30. minutu zamenjen Benzemom, pri 4:0 za Jorgandžije, zbog povrede levog članka.

Sudar sa Oblakom je bio ravan hororu jer su obojica završila na zemlji, a lekarse ekipe su munjevitom brzinom uletele na teren.

Još uvek se ne zna koliko će Jović zbog ove povrede osustvovati sa terena.

Fudbaleri Atletika ubedljivo su pobedili gradskog rivala, ekipu Real Madrida u prijateljskoj utakmici u Ist Raterfordu u Sjedinjenim Američkim Državama. Rezultat je bio čak 7:3 u korist Jorgandžija, a čak četiri dao je Dijego Košta.

Najubedljiviji poraz doživeli su u prvenstvu davne 1930. godine (5. novembar), od Espanjola (8:1). Bilo je i "šestica" u sezoni 1974/75 od Saragose (6:1), i na svom terenu 2008/09 od Barselone - 6:2.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja