NA POMOLU VELIKA TRAMPA: Luka Jović i 120 miliona evra za Nejmara u Realu
Foto: EPA

Ludo

NA POMOLU VELIKA TRAMPA: Luka Jović i 120 miliona evra za Nejmara u Realu

Fudbal -

U sagu o dolasku Brazilca u „kraljevski klub“ sada uključen i srpski internacionalac koji je nedavno stigao među Madriđane

Preselili su ovog leta Brazilca Nejmara iz PSŽ u nekoliko velikih klubova, ali je napadač PSŽ i dalje član kluba iz Pariza.

Ipak, ne zadugo, ako je verovati najsvežijim informacijama. Raspisali su se mediji po francuskoj i Španiji o velikoj trampi PSŽ i Reala, a u celu priču ovog puta umešan je i srpski internacionalac Luka Jović!

Naime, Madriđani bi trebalo da pošalju našeg asa u Pariz, ali i da uz njega prilože 120 miliona evra kako bi Nejmar napokon završio u Realu.

foto: Profimedia

Ovakav rasplet se, kako se navodi, veoma sviđa treneru PSŽ Tomasu Tuhelu i sportskom direktoru Leonardu, pa su spremni da saslušaju ponudu Reala, a posebno jer se u njoj pominje i ime Jovića, koji realno neće dobijati mnogo šansi kod Zinedina Zidana, iako je Ajntrahtu plaćen velikih 60 miliona evra.

Ukoliko Zidan zaista ne vidi Srbina kao ozbiljnu opciju u napadu, onda bi i Madriđani mogli dobrano da razmisle o ovoj trampi, ali bi situaciju dodatno mogao da zakomplikuje sam Nejmar, koji bi se, kako sada stvari stoje, radije vratio u Barselonu nego pojačao Real iz Madrida.

Kurir.rs / G. F.

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track