SVE ŠTO NISTE ZNALI O HEROJU ZVEZDINOG REMIJA U BERNU: Mesijev prijatelj i ubica dečjeg lica
Foto: EPA/PETER SCHNEIDER

Otkrivamo

SVE ŠTO NISTE ZNALI O HEROJU ZVEZDINOG REMIJA U BERNU: Mesijev prijatelj i ubica dečjeg lica

Fudbal -

Kakav car: Argentinac Mateo Garsija je sušta suprotnost većine fudbalera, od 16. godine u vezi je s devojkom iz rodne Kordobe, ne izlazi po noćnim klubovima, vole ga navijači svih bivših klubova...

ešto malo manje od sat vremena bilo je dovoljno da Mateo Garsija „isplati“ svoj transfer u Crvenu zvezdu! Mladi Argentinac je za 55 minuta na terenu u meču protiv Jang bojsa (2:2) potvrdio da će biti veliko pojačanje srpskog prvaka.

Nije u pitanju samo gol (koji je došao posle fantastičnog udarca) već i borbenost, fudbalska inteligencija i umeće s loptom. Milina će biti gledati Garsiju u crveno-belom dresu u narednim mesecima, kada dođe do potrebno nivoa fizičke spreme. E, onda će postati „ubica“ dečjeg lica (izgleda kao dete, iako su mu 22).

- Mnogo sam srećan zbog prvog gola u dresu Zvezde. Šteta što nismo pobedili, ali ni ovo nije loš rezultat. Već razmišljam o revanšu u kojem moramo da pobedimo - rekao je Garsija.

Usledio je i komentar atmosfere na tribinama.

- Hvala navijačima koji su došli u ovolikom broju čak u Bern da nas bodre - poručio je oduševljeni Argentinac i na čistom srpskom, uz osmeh, dodao:

- Idemo.

Na terenu je već Mateo pokazati šta ume, a njegova priča van travnate podloge je izuzetno zanimljiva i netipična za jednog fudbalera.

Obično igrači u njegovim godinama juri za skupim kolima, atraktivnim devojkama, noćnom provodu... Novi fudbaler Zvezde je sušta suprotnost. Od 16. godine u vezi je s devojkom iz rodne Kordobe, nije ljubitelj noćnog provoda i odaje utisak izuzetno skromnog dečaka u telu profesionalnog fudbalera. Obožava Lea Mesija, pre nekoliko godina su se upoznali na jednoj utakmici u Argentini i tada je od zvezde svetskog fudbala dobio zlata vredne savete za uspeh u karijeri.

foto: Drustvene Mreže

Zvezda je stigla na mesto odakle može da bude lansiran u zvezde. Nikad se ne zna, možda dođe i do toga da bude saigrač sa idolom...

foto: @starsport

Čuj ovo Optimisti uprkos dva primljena gola

ŠVAJCARCI UBEĐENI: MA KAKAV PAKAO MARAKANE !

Švajcarski Blik uveren je da Jang bojs prolazi u sledeću rundu uprkos lošem rezultatu u prvom meču:

- Srbi su se radovali i plesali. U miks zoni su čestitali jedni drugima. To je ravno proslavi gola pre izvođenja penala. Ništa još nisu postigli. A mogu sve da izgube.

foto: EPA/PETER SCHNEIDER

Usledio je i obrazloženje:

- Atmosfera na Marakani će biti zaglušujuća i oduzimaće dah. Ali da li je ikada ta atmosfera postigla gol? Nikada, koliko znamo... Na terenu na igrače Jang bojsa takve stvari neće uticati. Slično je bilo i prošle godine kada je Jang bojs otputovao u Zagreb posle 1:1 u prvom meču, i tamo je pobedio Dinamo, koji je bolji tim od Crvene zvezde.

Oproštaj posle Jang bojsa

ZVEZDA PRODALA BENA ZA DVA MILIONA EVRA

Reprezentativac Komorskih ostrva Muhamed el Fardu Ben nije više član Crvene zvezde. Ben je ugovorio trogodišnju saradnju sa jednim klubom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali čije se ime još drži u tajnosti. Ono što se zna jeste da će Zvezda za prodaju Bena inkasirati dva miliona evra, ali da će sam fudbaler verovatno moći da, ukoliko se oporavi do tada, zaigra u utorak u revanšu protiv Jang bojsa.

foto: @starsport

Devojka Antonela

ONA VOLI ZVEZDU: BRAVOOO, IDEMO...

Antonela Karizo, lepa dugogodišnja devojka novog fudbalera Zvezde, aktivna je na društvenim mrežama, gde je s oduševljenjem ispratila utakmicu Zvezde.

- Bravooo, idemo - glasila je njena objava posle remija u Bernu.

foto: Drustvene Mreže

Argentinku čeka velika promena u životu.

- A taman sam se navikla na grčki... Srpski, eto mene - uz smajli je napisala Antonela.

U centru pažnje

ARGENTINCI ODUŠEVLJENI DEBIJEM

Gotovo da nema internet medija u dalekoj Argentini koji nije ispratio fantastičan debi Garsije u dresu Crvene zvezde. Ovo nije mala stvar, jer je poznato koliko fudbalera iz ove južnoameričke zemlje igra širom sveta u velikim klubovima. Očigledno je Mateo jedan od momaka kojeg vide kao svetlu budućnost argentinskog fudbalera.

foto: Printscreen

Argentinske verzije ESPN, Foks i Goal.com, samo su neki od portala koji su detaljno izvestili sa Zvezdinog meča, s akcentom na gol Garsije...

foto: Printscreen

Kurir.rs / Miloš Bjelinić

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track