PROTIV SRBIJE ŽELE DA NAPLATE NEDOSTATAK SREĆE U KVALIFIKACIJAMA: Mediji u Luksemburgu se naširoko raspisali pred meč sa Srbijom
Foto: Starsport

EURO 2020

PROTIV SRBIJE ŽELE DA NAPLATE NEDOSTATAK SREĆE U KVALIFIKACIJAMA: Mediji u Luksemburgu se naširoko raspisali pred meč sa Srbijom

Fudbal -

Mediji u Luksemburgu posvećuju veliku pažnju utakmici protiv Srbije u kvalifikacijama za EURO 2020 i potajno se nadaju iznenađenju.

List "Sport" na naslovnoj strani postavlja pitanje "Koliko je visoka Srbija", a glavni tekst šalje poruku: "Respekt da, ali bez straha".

Posebna pažnja posvećuje se izostanku Dušana Tadića, a kao glavni adut Srbije apostrofira se vezni red na čelu sa zvezdom Mančester Junajteda Nemanjom Matićem.

List "Luksemburger sport" podseća da je Srbija trenutno na tabeli B grupe iza Luksemburga i donosi naslov "Kako ostaviti Srbiju iza".

Takođe, prenosi se izjava srpskog selektora Ljubiše Tumbakovića na konferenciji za medije da će napraviti mnogo izmena u odnosu na tim protiv Portugalije.

Dnevnik "Kotidijen" donosi taktičku analizu utakmice, posebno zbog činjenice da je srpski tim "ranjen" posle Portugalije i nada se da bi ovaj put domaći tim mogao da naplati i nedostatak sreće u minimalnim porazima protiv Ukrajine.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track