DRUŠTVENO ODGOVORNI: Crvena zvezda ugostila decu iz osetljivih i ranjivih grupa
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

mališani uživali

DRUŠTVENO ODGOVORNI: Crvena zvezda ugostila decu iz osetljivih i ranjivih grupa

Fudbal -

Dečaci i devojčice posetili muzej crveno-belih, stadion "Rajko Mitić", a potom i igrali fudbal sa kadetskom selekcijom kluba.

Crvena zvezda svoju društveno-odgovorno stranu trudi se da pokaže u svakoj prilici, tako je bilo i kada je u toku reprezentativne pauze ugostila decu osetljivih i ranjivih grupa.

Grupa od 18 mališana posetila je najveći sportski muzej u regionu i uživo videla najprestistižniji klupski trofej u Evropi (pehar Lige šampiona), kao i mnoge druge pehare u prepunim vitrinama Zvezdinog muzeja. Gosti su uživali u priči kustosa o nekim od najpoznatijih sportskih uspeha srpskog šampiona.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Odatle su mališani imali prilike da vide i glavni teren Marakane. Radost na licima nije izostala, kao ni mnogo zanimljivih priča kada su dečaci i devojčice uživo videli mesto gde Borjan brani bez greške, gde Boaći rešeta mrežu, ali i gde naši prvotimci sa vernim navijačima slave pobede.

Nakon kraćeg odmora usledilo je i ono čemu su se gosti najviše obradovali. Na terenu Omladinske škole iza juga Marakane oprobali su se u ulozi fudbalera. Crveno-belim kadetima demonstrirali su fudbalske sposobnosti. Mališani su se sa najvećim nestrpljenjem čekali da šutiraju penale mladom golmanu, a dobili su i veliki broj saveta od crveno-belih talenata.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda će se i u narednom periodu svojim akcijama izmami osmeh na lica mališana, jer će ova lepa posete sigurno ostati nezaboravno sećanje za goste iz nekoliko ustanova u Beogradu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track