EVO ZAŠTO JE TOTENHEM PRIMIO  7 GOLOVA! SEKS SKANDAL POTRESA OSTRVO! Englezi otkrili: Vertongen spavao sa suprugom svog saigrača Eriksena (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

PREVARA?

EVO ZAŠTO JE TOTENHEM PRIMIO 7 GOLOVA! SEKS SKANDAL POTRESA OSTRVO! Englezi otkrili: Vertongen spavao sa suprugom svog saigrača Eriksena (FOTO)

Fudbal -

Totenhem igra katastrofalno ove sezone, a sinoćni debakl protiv Bajerna prelio je čašu nezadovoljstva.

Spekuliše se da odnosi u ekipi nisu dobri, a jedan od glavnih razloga za to je razdor među igračima, jer navodno Jan Vertongen spava sa ženon Kristijana Eriksena Sabrinom Kvist!

foto: Pritnscreen

Priča se proširila na društvenim mrežama, ali zvaničnih potvrda i dalje nema.

Ova navodna afera se odrazila formu na oba igrača. Poketino ih često ostavlja na klupi, a insinuacije o skandalu u ekipi produbio je još letos njihov tadašnji saigrač Kiran Tripije kada je rekao da se u ekipi odvija drama i da o tome ne želi da priča.

Potom je napustio klub i potpisao za Atletiko Madrid.

foto: AP

Ovo ne bio prvi skandal ovakve vrste u Engleskoj, već je poznat slučaj Rajana Gigsa koji je godinama spavao sa ženom svom rođenog brata i Vejna Bridža koga je žena varala sa klupskimm drugom, legendom Čelsija Džonom Terijem.

Kristijan i Sabrina su u braku već sedam godina i uglavnom su živeli mirno iza zatvorenih vrata i daleko od očiju javnosti.

Sabrina je učila za frizerku, a po završetku školovanja preselila u London.

Prošle godine dobili su sina.

Biće zanimljivo videti kako će Salcburg proći na Enfildu (21.00) posle „iživljavanja“ nad Genkom (6:2) u prvom kolu. Domaći su bez bodova jer su poraženi u Napulju i pobeda im baš treba, a kec uz bar tri gola (1&3+) je 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Salcburg.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track