SOLSKJER POBESNEO NAKON DEBAKLA U DERBIJU: Ovo je bilo užasno!
Foto: EPA/NIGEL RODDIS

nije imao razloga za slavlje

SOLSKJER POBESNEO NAKON DEBAKLA U DERBIJU: Ovo je bilo užasno!

Fudbal -

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer bio je vrlo razočaran nakon ubedljivog poraza od Mančester sitija u prvom meču Liga kupa na Old Traffordu rezultatom 3:1.

Građani su već na poluvremenu imali visoko vođstvo od 3:0 i tada je svima na "teatru snova" bilo jasno da su osigurali prolazak u finale, bez obzira što će ova dva tima odigrati još jednu utakmicu na Etihadu. U nastavku je Rašford uspeo da postigne samo utešni pogodak za Crvene đavole, a nakon meča trener Solskjer bio je vrlo razočaran i ljut na svoje igrače.

"Prvo poluvreme je bilo užasno, mogu reći najgore od kada sam ja trener. Na poluvremenu sam igračima rekao da je ovo već pitanje ponosa i količine žara s kojom igraju, jasno mi je da igrači potonu kada gube 0:3 na poluvremenu, ali moraš se pribrati i da pokušaš nešto da napraviš. Ne smem ja da budem taj koji će pokrenuti razgovor u svlačionici", kazao je Solskjer.

S druge strane, trener Sitija Pep Gvardiola je bio zadovoljan viđenim, ali je rekao da još uvek ništa nije gotovo i da se puno toga može promeniti u revanšu. Naredni meč ova dva kluba igra se 29. januara na Etihadu, a drugi polufinalni par Liga kupa čine Lester i Aston Villa.

Večeras (20.00) igra se prvo polufinale Superkupa Španije u saudijskoj Džedi, gde se sastaju Valensija i Real Madrid. Zbog povrede Benzeme, Luka Jović bi trebalo da počne meč, a Real je favorit s kvotom 1,90, dok je kec 4,10, a iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Valensija - Real Madrid.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track