PARTIZAN DOČEKUJE VIRTUS U MEČU SEZONE: Pakao za Tea i Saleta (FOTO)
Foto: Profimedia

Puna Arena

PARTIZAN DOČEKUJE VIRTUS U MEČU SEZONE: Pakao za Tea i Saleta (FOTO)

Košarka -

20.000 Grobara Crno-beli u najvažnijoj utakmici pred domaćim navijačima žele da naprave veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale Evrokupa

Spremite se za spektakl! Košarkaši Partizana večeras pred prepunim tribinama Arene žele da zagorčaju život Virtusu!

foto: @starsport

Derbi Evrokupa posebno je zanimljiv jer na parket najveće dvorane na Balkanu istrčavaju Miloš Teodosić i Stefan Marković, a crno-bele iz Bolonje predvodi legenda Partizana Saša Đorđević. Čim sudija podbaci loptu, 20.000 navijača neće štedeti goste, biće to pravi pakao za Italijane.

- Rival je fantastičan. Ima tu mnogo sjajnih priča... Danilović, Sale... Ovo nam je najteži protivnik dosad. Sjajno igraju, imaju najboljeg košarkaša Evrope. Igraju timski, a u ekipi su dvojica koja naprave prednost, Marković i Teodosić. Dodao bih i Vimsa, koji je super napadač. Visoki igrači Gambel i Hanter su kompletno drugačiji, ali obojica rade dobar posao za tim. Da kažem ovako: Božić sa porodicom, a dan posle sa Partizanom. To nam treba - poručio je trener crno-belih Andrea Trinkijeri.

foto: Tamara Trajković

Kapiten Novica Veličković odigrao je mnogo velikih mečeva, pa zna kakva će atmosfera biti večeras.

- Virtus je jako dobar tim, bili su prvi u svojoj grupi, ulaze i u ovu fazu sa takvim ambicijama. Ipak, na našoj strani su Beograd, Arena i 20.000 naših ljudi. Nećemo dati da se iko naigra u Beogradu. Idemo na pobedu, pokazali smo da protiv dobrih ekipa znamo da odigramo dobro - istakao je Veličković.

Miloša Teodosića navijači neće štedeti, ali ako neko ima hladnokrvnost da zatrpa protivnički koš u najtežim trenucima, onda je to upravo on. Uostalom, nalazi se u izuzetnoj formi, u prvenstvu Italije je na gostovanju Trentu postigao čak 30 poena. Dakle, poslao je jasnu poruku.

foto: Tamara Trajković

CRNO-BELI REGISTROVAN DŽEJMS MAKADU Ništa od Lovernja, stiže NBA šampion!

Žofri Lovernj je na društvenim mrežama poručio da se zasad ne vraća u Partizan, a crno-beli su ekspresno pronašli drugo rešenje. Klub iz Humske je registrovao Amerikanca Džejmsa Mekadua (27, 206). Makadu je nosio dres Golden Stejta, s kojim je osvojio NBA titulu, a nakon toga je nastupao za Torino i Bešiktaš.

Prošle sezone u Evrokupu prosečno je beležio 11 poena i pet skokova na sedam utakmica. Na portalu KSS pojavila se informacija da je Amerikanac registrovan za Partizan, ali treba biti oprezan s obzirom na to da je isti status imao i Meklin, koji na kraju nije pojačao crno-bele.

Spektakl u Areni od 20.00: Partizan u Evrokupu čeka Virtus koji s klupe vodi Aleksandar Đorđević, a glavnu reč na terenu imaju Teodosić i Marković. Kvota na keca je 1,80, a dvojka je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Virtus.

(Kurir.rs / Predrag Gajić / Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track