ZNAMO GDE SU NAM POTREBNA POJAČANJA! Lampard: Još uvek ne znam koliko je teška Abrahamova povreda!
Foto: AP

IMA VIZIJU

ZNAMO GDE SU NAM POTREBNA POJAČANJA! Lampard: Još uvek ne znam koliko je teška Abrahamova povreda!

Fudbal -

Trener fudbalera Čelsija Frenk Lampard rekao je danas da nije siguran koliko je teška povreda koju je zadobio TEJMI Abraham u utakmici Premijer lige protiv Arsenala.

"Imao je led na članku, ali još uvek nismo razgovarali o njemu, tako da ne znam koliko je povreda ozbiljna. Nadam se da neće morati da odsustvuje nekoliko nedelja, ali ako dodje do toga, imamo igrače koji će ga zameniti", rekao je Lampard, prenosi Skaj sport.

Poslednjih dana engleski mediji nagadjaju da bi londonski klub mogao da se pojača Urugvajcem Edisonom Kavanijem, a posle povrede Abrahama, šansa za to se povećava.

"Znam i osećam gde nam treba pojačanje. Neće biti u januaru, ovo je više kratkoročni prozor za nas. Ove sezone smo dobili odgovor gde treba da se pojačamo na terenu, ali to nije toliko bitno za ovaj prozor", kazao je Lampard.

Fudbaleri Čelsija remizirali su s Arsenalom 2:2 u 24. kolu Premijer lige, a sledeći meč ih očekuje protiv Lestera na gostujućem terenu

Juventus - Roma

Samo 10 dana pošto ju je savladao u prvenstvu sa 2:1 kao gost, Juventus večeras (20.45) dočekuje Romu u četvrtfinalu Kupa Italije. Kvota na keca je 1,65, dok je dupla šansa X2 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Roma

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track