KURIR U MELBURNU! Đoković: Nije bitno odakle je protivnik,već da ja radim na svojoj igri i spremam se za najteže rivale!
Foto: EPA/MICHAEL DODGE

gleda samo sebe

KURIR U MELBURNU! Đoković: Nije bitno odakle je protivnik,već da ja radim na svojoj igri i spremam se za najteže rivale!

Tenis -

Novak Đoković je u drugom kolu Australijan opena savladao Japanca Tacuma Itoa, ubedljivo sa 3:0 u setovima, a zanimljivo je da ga i u sledećem kolu čeka Japanac, ovog puta Jošihito Nišioka, koji je pobedio 30. nosioca Daniela Evansa iz Velike Britanije.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Melburna - Vuka Brajovića

Međutim ta mini japanska turneja u uvodnoj fazi turnira u Melburnu previše ne zanima Novaka.

" Totalno je nevažno iz koje zemlje dolazi protivnik. Meni je bitno da držim fokus na svojoj igri i gledam da je unapredim što više mogu. Za svakog protivnika spremam se maksimalno i zajedno sa svojim timom pravim taktiku od meča do meča", rekao je Novak.

foto: EPA/MICHAEL DODGE

Najbolji srpski teniser svih vremena je dodao da ima najviša očekivanja na ovom turniru i ne krije da želi i osmu titulu u Melburnu.

" Znam šta je gren slem i kako funkcioniše, nisam prvi put u ovakvoj situaciji. Svestan sam da me iz kola u kolo čekaju sve teži protivnici i stalno razmišljam kako da napredujem, ne bi li bio na potrebnom nivou kad dođu oni najteži. Naravno da gledam iza ugla i razmišljam unapred, ali moram da se skoncetrišem na prvi sledeći meč i tako se i pripremam", objasnio je Đoković

Rems - PSŽ

Statistički najbolji golman liga petice Predrag Rajković večeras (21.00) će imati vrlo težak posao da sačuva svoju mrežu pošto njegov Rems u polufinalu Liga kupa dočekuje Pari Sen Žermen s Mbapeom, Nejmarom, Ikardijem… A kvota da Rajković neće primiti gol (TM2 0) je čak 7,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rems - PSŽ.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track