KURIR U BELEKU! Govedarica: Zvezda i Grafičar sjajno sarađuju!
Foto: Printscreen

PRIPREME

KURIR U BELEKU! Govedarica: Zvezda i Grafičar sjajno sarađuju!

Fudbal -

Slobodan Govedarica predsednik Grafičara, filijale crveno- belih , pohvalno je govorio o radu Zvezdine omladinske škole i stručnog štaba njegovog kluba.

Izveštač Kurira iz Beleka - Aleksandar Radonić

"Izuzetno mi je drago da vidim Gavrića, Nikolića i Konatara u prvom timu Crvene zvezde! Želim im mnogo sreće i uspeha! Njihov talenat je nesporan, a oni su produkt stručnog i timskog rada pre svega omladinske škole Crvene zvezde, skauta, trenera, koordinatora, direktora, kao i posvećenog i profesionalnog rada trenera i stručnog štaba Grafičara, ali iznad svega dobro postavljene strategije i vizije generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića.

Jedan od ključnih, strateških, razloga saradnje Zvezde i Grafičara je maksimalno smanjena mogućnost odlazaka igrača iz Omladinske škole Crvene zvezde bez obeštećenja. Igrači prolaze kroz dodatni filter u seniorskom fudbalu pre nego pređu u prvi tim ili krenu drugim putem.

Takođe ponosni smo na rad omladinske škole Grafičara. Oformljene su sve selekcije i samo za nekoliko godina rada uspeli smo da izborimo plasman u najviše rangove takmičenja. Upravo Konatar je najbolji primer. U jednom momentu nije bio starter u omladinskoj selekciji Crvene zvezde i dobio je šansu da standardno igra u omladincima Grafičara, pa potom i prvi tim, a sada se izborio za šansu u Zvezdi.

Kada stvari idu dobro, tada treba biti najoprezniji, uspeh zna da zavara. Trudićemo se da nastavimo sa dobrim radom i budemo još bolji", objasnio je Govedarica

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track