RONALDINJO U CENTRU PAKLA Otkriveni detalji iz zatvora: Fudbaler odbija hranu, društvo su mu političari i trgovci drogom
Foto: Profimedia

Čeka suđenje

RONALDINJO U CENTRU PAKLA Otkriveni detalji iz zatvora: Fudbaler odbija hranu, društvo su mu političari i trgovci drogom

Fudbal -

Nekada najbolji fudbaler planete i bivši as Barselone, Milana, Pari Sen Žermena, Brazilac Ronaldinjo, provodi dane u zatvoru u Paragvaju, gde se zajedno sa bratom nalazi zbog falsifikovanog pasoša ove zemlje.

Paragvajski mediji objavili su i dve nove fotografije iz zatvora na kojima se vidi Ronaldinjo.

Njemu preti kazna zatvora od šest meseci, ali se očekuje da će i on i brat biti uslovno osuđeni.

Procurele su i prve informacije o danima koje Ronaldinjo i njegov brat Roberto de Asis Moreira provode u zatvoru.

Braća koriste zajedničko kupatilo i imaju pravo da redovno koriste vanjski vrt.

Advokati su im osigurali obroke, jer Ronaldinjo i njegov brat nisu želeli da jedu zatvorsku hranu.

U zatvoru trenutno boravi 195 pritvorenika, uključujući političare, policajce otpužene za korupciju, kao i velike trgovce drogom, koji su prve "komšije" Ronaldinju.

Opasniji zatvorenici su smešteni u drugom krilu zatvora.

Podsetimo, Ronaldinjo i njegov brat Roberto de Asis Moreira pod merama su policijskih vlasti u Paragvaju zbog falsifikovanih putnih i identifikacionih dokumenata sa kojima su pokušali da uđu u tu zemlju.

Osim slavnog gosta i njegovog brata, slobode je lišena i Dalia Lopez, paragvajska preduzetnica koja je angažovala Ronaldinja kao zaštitno lice njene firme, i navodno je ona osoba koja je dala Brazilcima lažne isprave. Paragvajski mediji pišu da je protiv nje u pripremi i postupak zbog utaje poreza i "pranja novca".

Zatvor u kome se nalazi Ronaldinjo
Zatvor u kome se nalazi Ronaldinjofoto: Profimedia

Ona nije i jedina žena koja je umešana u čitavu priču, paragvajski mediji pominju i izvesnu Vilmondes Souzu, koja je, uz Lopezovu, čekala Ronaldinja i njegovog brata na aerodromu, te se i ona sumnjiči da je pribavila i uručila lažne dokumente poznatim gostima. U kućnom pritvoru su zbog sumnje da su pomogle u falsifikovanju dokumenata i Maria Izabel Gajoso i Esperanca Apolonija Kabaljero.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track