CRVENA ZVEZDA: Ceo prihod protiv Napretka u humanitarne svrhe
Foto: FK Crvena zvezda

Cena simboličnih 75 dinara

CRVENA ZVEZDA: Ceo prihod protiv Napretka u humanitarne svrhe

Fudbal -

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović pozvao je danas navijače da u velikom broju dođu na subotnji meč protiv Napretka i da podrže humanitanu akciju.

Zvezda će u subotu na stadionu "Rajko Mitić" proslaviti rođendan, cena karata biće simboličnih 75 dinara, a sav prihod biće namenjen odeljenju nefrologije Dečije klinike u Tiršovoj i manastiru Ceranjska reka.

Liverpul - Atl Madrid

Liverpul večeras (21.00) kreće svim snagama na Atletiko Madrid koji je kod kuće igrao prepoznatljivu defanzivu i poneo na Ostrvo kapital od 1:0. Kvota na keca je 1,63, na iks 3,80, a što se prolaza tiče, kvota da Liverpul ide dalje je 1,95, dok Atletiko ima veće šanse sa 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Atletiko.

"Crvena zvezda će i ovom prilikom proslavljajući 75 godina svog postajanja, sumirati rezultate i na polju humanitarnih aktivnost. U startu smo predvideli da proslava bude za sve zvezdaše, da ulaz bude slobodan. Inijativa je pokrenuta i da svaku ulaznica bude 75 dinara i da to bude dopirnos humanitarnoj akciji doniranja za Dečiju kliniku. Mi smo pošli od činjenice da svaki naš gledalac koji dođe na stadion, može da kupi tu kartu i da će doprineti uspehu te akcije. Pokazali smo do sada su zvezdaši uvek na pravi način odazivali akcijama", rekao je Mijailović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Načelnica za pravne poslove Diana Gavrilović u ime Dečije univerizitetske klinike zahvalila se crveno-belima na ovom gestu.

"Htela bih da se zahvalim Crvenoj zvezdi što je prepoznala potrebe Klinike i odeljenja nefrologije, na ovakvom divnom gestu i nameri da se deci i Klinici dodeli određeni iznos sredstva. Ovaj doprinos će veoma značiti Klinici i velika zahvalnost ispred cele uprave i direktora", rekla je Gavrilović.

Utakmica između Crvene zvezde i Napretka igra se u subotu od 18 sati.

Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track