DOLAZE LI BOLJI DANI ZA LUKU JOVIĆA?! Srbin je svuda samo ne na terenu, a posle ovoga Zidan možda promeni stav
Foto: Profimedia

Da li se nešto menja u Madridu?

DOLAZE LI BOLJI DANI ZA LUKU JOVIĆA?! Srbin je svuda samo ne na terenu, a posle ovoga Zidan možda promeni stav

Fudbal -

Srpski fudbaler Luka Jović nikako da dobije pravu šansu u timu Reala, koji ne beleži očekivane rezultate.

Stoga se pojavljuju priče da trener Zinedin Zidan nije siguran, da će i na kraju sezone ostati na klupi kluba koji je osvojio Superkup, ali se u prvenstvu nalazi dva boda iza Barselone, dok je u Ligi šampiona na pragu eliminacije, pošto je u prvom meču osmine finala na svom stadionu poražen od Mančester sitija 1:2.

PSŽ - Dortmund

Nema PSŽ frenetične navijače, pa je pitanje koliko će mu nedostajati (prazne tribine zbog virusa korona) večeras (21.00), dok bude pokušavao da stigne Dortmundovu prednost od 2:1 iz Nemačke i plasira se u četvrtfinale Lige šampiona. Kec je 1,80, 3+ 1,30, kvota na prolaz PSŽ-a je 1,90, baš kao i na Dortmund. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Dortmund.

Naš reprezentativac je poslednji put igrao upravo 26. februara, protiv Mančester sitija, i to šest minuta, a jedini preostali put u februaru je nastupio devetog dana proteklog meseca, kada je ušao u igru na dva minuta i dao gol Osasuni u pobedi od 1:4.

Od tada je samo jednom bio na klupi, protiv Selte, a van protokola ostao u mečevima sa Levanteom, te u duelima sa Barsom i Betisom. Prvi put mu se desilo da dva uzastopna takmičarska nastupa saigrača posmatra sa tribina još od oktorba 2017, kada je zbog prehlade, kao tadašnji član Ajntrahta, propustio utakmice sa Hanoverom i Borusijom Dortmund.

Jano je dakle, da Luka nije u Zidanovim planovima, a čuveni španski list, dobro upućen u zbivanja u trofejnom klubu, javio je da će, ako Zinedin Zidan ne osvoji još neki pehar, osim Superkupa, na kraju ove sezone morati da potraži novi posao.

"Marka" dodaje da je najveći kandidat da ga zameni Maurisio Poketino, koji je pre mesec i po dana odbio ponudu Barselone. Čelnici "kraljevića" su, prema istom izvoru, već obavili preliminarne razgovore s njim.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track