FUDBALERI ZVEZDE PRISTALI NA SMANJENJE PLATE ZBOG KORONE Terzić: Selektirali smo dobre ljude, ne samo dobre igrače!
Foto: Zorana Jevtić

SJAJNO

FUDBALERI ZVEZDE PRISTALI NA SMANJENJE PLATE ZBOG KORONE Terzić: Selektirali smo dobre ljude, ne samo dobre igrače!

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je danas da su fudbaleri tog kluba prihvatili smanjenje plate za 50 odsto u naredna tri meseca shvativši ozbiljnost cele situacije nastale pandemijom virusa korone.

"Zadovoljstvo mi je da saopštim da su igrači Crvene zvezde i ovom prilikom pokazali visoku svest i odgovornost prema svom klubu", naveo je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

To je, po rečima Terzića, dokaz da "Zvezda nije selektirala samo dobre igrače, već i dobre ljude".

"Danas su upravi kluba u pisanoj formi dostavili dokument koji, izmedju ostalog, sadrži predlog za umanjenje plate od 50 odsto u naredna tri meseca, a da o eventualnom umanjenju zarada za naredni period razgovaramo u julu kada finansijske posledice pandemije budu jasnije vidljive", rekao je Terzić.

"Prihvatanje ovakvog predloga bio bi samo deo mera koje FK Crvena zvezda sprovodi u cilju smanjenja troškova poslovanja, a sve sa namerom da sa što manje posledica prebrodimo predstojeću krizu", dodao je Terzić.

Terzić je pre par dana predložio igračima ovaj potez, a oni su upravo ovim dokumentom danas potvrdili svoje slaganje sa tim predlogom uz još par ''amandmana'' kao što je dogovor za dalje smanjenje plate u skladu sa situacijom.

Sjajan gest crveno-belih.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track