UĆUTKUJE LUKAKUA, PECKA MATU: Nemanja Matić se tokom izolacije dobro zabalja na društvenim mrežama!
Foto: Profimedia

šaljivdžija

UĆUTKUJE LUKAKUA, PECKA MATU: Nemanja Matić se tokom izolacije dobro zabalja na društvenim mrežama!

Fudbal -

Srpski fudbaler Nemanja Matić, dobro se tokom izolacije zbog pandemije koronavirusa, zabavlja na društvenim mrežama, a su zanimljive šale sa Romelom Lukakuom i Huanom Matom.

Belgijski fudbalski reprezentativac Romelu Lukaku, višak slobodnog vremena u izolaciji zbog pandemije koronavirusa, troši na društvenim mrežama!

Napadač Intera gotovo svaki dan radi uključenje uživo na Instagramu i odgovara na pitanja navijača, da bi mu se prilikom poslednjem "priključio" i Nemanja Matić.

Matić i Lukaku donedavno bili saigrači u Mančester junajted koji je Lukakua prodao Interu, a Srbin je sve nasmejao komentarom.

"Ućuti, Romelu", napisao je u šali Matić.

Srbin je i inače poznat kao šaljivdžija, pa tako na Instagramu često kači objave u kojima trenira. To je prokomentarisao njegov saigrač Huan Mata, koji je na komentar da Matić svaki dan trenira napisao:

Every day is a gym day #stayhome #puma

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on

"Obuci se i idi u teretanu da se slikaš, a neo ceo dan na kauču. Stari trik", napisao je Mata, a zatim se pre nego što je Matić napisao: "Tačno, ne treba da treniramo, mi smo majstori", uključio i Markus Rašford.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track