SAMO TAKO JE POŠTENO! Setijen: Revanš s Napolijem bi trebalo da se igra na našem stadionu!
Foto: Profimedia

Liga šampiona

SAMO TAKO JE POŠTENO! Setijen: Revanš s Napolijem bi trebalo da se igra na našem stadionu!

Fudbal -

Trener fudbalera Barselone Kike Setijen rekao je da bi bilo nepravedno ako bi njegov tim revanš meč osmine finala Lige šampionata protiv Napolija igrao na neutralnom terenu umesto na svom stadionu.

Trener fudbalera Barselone Kike Setijen rekao je danas da bi bilo nepravedno ako bi njegov tim revanš meč osmine finala Lige šampionata protiv Napolija igrao na neutralnom terenu umesto na svom stadionu.

Evropska fudbalska unija (Uefa) odlučila je juče da će se završnica Lige šampiona, u formatu fajnal-ejta, igrati u avgustu u Lisabonu.

Revanš utakmice osmine finala, koje nisu igrane zbog izbijanja pandemije korona virusa, zakazane su za 7. i 8. avgust, ali još nije odlučeno gde će se ti mečevi igrati.

Barselona je u februaru odigrala 1:1 sa Napolijem u Italije, a revanš na stadionu Kamp Nou nije odigran.

"Utakmica bi trebalo da igra na našem stadionu jer je u suprotnom Napoli u prednosti koji je igrao na svom stadionu uz podršku svojih navijača", rekao je Setijen.

"Biće drugačija stvar ako budemo morali da igramo na neutralnom terenu, a povrh svega pred praznim tribinama", dodao je on.

Dok je do nastavka Lige šampiona ostalo još skoro dva meseca, borba za titulu u Španiji približava se ključnoj fazi.

Barselona ima pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Real Madrid, koji kasnije večeras dočekuje Valensiju.

Fudbaleri Barselone sutra gostuju trećeplasiranoj Sevilji, a posle toga je čekaju dueli protiv Atletik Bilbaa, Atletiko Madrida i Viljareala.

"Igramo protiv tima koji je treći na tabeli i koji će nam sigurno otežati posao. Moraćemo na igramo na visokom nivou", rekao je trener Barselone.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track