Najnovije vesti

PETKO JE BIO LJUDINA! Stepanović u šoku: Nije mi jasno što se izlagao riziku?
Foto: Saša Pavlić

i dalje ne veruje

PETKO JE BIO LJUDINA! Stepanović u šoku: Nije mi jasno što se izlagao riziku?

Fudbal

Dragoslav Stepanović, nekadašnji srpski fudbaler i poznati trener rekao je da i dalje ne može da veruje da je sa ovog sveta otišao Ilija Petković.

Petković, između ostalog, bivši selektor Srbije, preminuo je u subotu 27. juna nakon što je mu je pukao čir, usled čega je izgubio mnogo krvi.

Uz to Petković je bio i pozitivan na koronavirus, što je u ovako teškoj situaciji samo još više iskomplikovalo stvari i na velikužalost  nije izdržao.

Stepanoviću nije jasno  zašto  se njegov prijatelj izlagao riziku u poslednje vreme".

"Petko je bio ljudina, čovek vedrog duha, sportista od glave do pete. On i ja smo s ponosom igrali fudbal u vreme kada se kamionom išlo na utakmice, kada smo nosili svoju hranu od kuće i delili je na dva dela, da imamo šta da jedemo i na povratku u Beograd. Bio je veliki sportista, uvek je donosio prave odluke, pa mi je nejasno zašto se nedavno izlagao riziku, kada je išao da deli sportsku opremu po Srbiji", rekao je Stepanović za "Večernje novosti".

foto: Printascreen

Njih dvojica zajedno su igrali u Ofk Beogradu od 1966. do 1973. godine.

Opis: I jedni i drugi još mogu u Evropu, a Hetafe je dobio pet od poslednjih šest sudara sa Real Sosijedadom, četiri puta rezultatom 2:1, a taj rezultat sad se plaća kvotom 10! Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Hetafe – Real Sosijedad

Kurir sport / Večernje novosti

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...